Apsnigti medžiai

Vos padvelkė pavasariška šiluma, saulė patirpdė sniegą ir pakvipo atgimstančia žeme, žiema greit atgavo prarastas vadžias ir pasirodo scenoje nesibaigiančiu sniegu, ledu bei pusnim aplinkui. Tik tos pusnys jau linksmina, apsnigtas peizažas – gražus kaip paveiksliukas… O naujos Daivos pirštinės pakelia dar kartą akis į dangų ir leidžia pasidžiaugti apsnigtais medžiais, kurie tuoj tuoj sužaliuos ir lapija paslėps jų švarias bei tobulas linijas…

apsnigti medžiai

Pirštines pamačiau pernai, kai Gitana dovanojo Rasai. Ir mane taip užkabino… Kai atėjo žiema, supratau, kad einu su bet kokiom pirštinėm, o įsivaizduoju tas su medžiais… Tai ir pasiryžau, nors toks smulkumas, stačiai juvelyrika, man atrodė super didelis iššūkis. Kol nepradėjau. O paskui jau krapštydavau ir krapštydavau :).

apsnigti medžiai

Išeitų, kad kai ko nors labai nori, tai ir padarai. Tik pirštą pakrutinti reikia… biškį. Nieko naujo, bet vistiek smagu, kad tai tiesa 🙂

apsnigti medžiai

Atskiros skilties verta vilna – šiltutėlė, iš Farerų salų, išskalbus išleidžianti tankų minkštą pūką – tobula pirštinėms. Ši nuotrauka turėjo būti skirta vilnai, nežinau ar pavyko.”

apsnigti medžiai

Daivos Jakštienės megztos pirštinės ir nuotraukos bei laiškas, modelis – „Deep in the Forest Mittens”, siūlai – Sirri 5/1 10 ir Delight 03.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00