Little love

Su savo nauja skara (tiksliau, skarom) įsilieju šiandien į galingą širdelių srautą… Modelis naujas, Valentino dienai ir sumanytas, nes dizainerė forume paskelbė balsavimą, kas už, kad modelis būtų paskelbtas vasario 14d., kas – kad kuo anksčiau. Balsų daugumą surinko „kuo anksčiau”, mes ką jau ten Valentino dieną su popieriaus lapu darysi, jau ir skara būtų nieko…

little love

Pirmajai skarai (aš dar tada nežinojau, kad ji bus pirmoji, o po jos bus antroji…) pasirinkau kultūringą siūlą ( BabyAlpaca Silk), pakankamai švelnus, neįkyriai blizgus, pakankamai šilkinis tokiai skarai, spalva – atitinkama. O kai gavau aprašymą, pamačiau, kad jame ne šiaip sau grafinis širdelių vaizdas, o tos širdelių juostos chronologiškai suskirstytos. Pirmoji širdelių eilė reiškia pirmąją meilę, paskutinė – amžinąją, o visas tas širdžių vėrinys tarpe – kas būna tarp pirmosios ir paskutiniosios eilės… Originale tų tarpinių širdžių – trys eilės, man tokia skara pasirodė mažoka, tai padauginau iki penkių, padidindama tiek skarą, tiek kelią iki tos paskutinės, amžinosios… Tik išlaikiau amžinosios meilės širdelę centrinėje ašyje, nes pridėjau papildomas dvi juostas.

Little love

Numezgus skarą labai jau akis man badė naujasis „Zauberwolle100” kamuoliukas, raudonas, bet jau ne tolygus, spalvotas. Ir užėjo man toks kvailas noras pasiburti: pasiimti pirmą pasitaikiusį karštos geležies spalvos kamuoliuką, nieko nederinant megzti ir pažiūrėti, koks atspalvis kokioms širdims išpuls.

Little love

Gavosi kaip pagal užsakymą! Pirmoji meilė – skaisčiai raudona, tokia ji turi būti. Amžinoji, paskutinė – brandi, tamsiai raudono vyno spalvos. O jau tarpe – visko, ir tamsaus, ir tamsesnio raudonio ir visai jau sintetinio ružavumo širdelių… Kadangi tarpinių širdžių vietoj 3 originalo eilių mezgiau 4, tai suardžiau simetriją ir centrinė ašis nesibaigė širdele kaip autorės ar mano pirmoji skara. Ir tai man pasirodė simboliška.

Little love

Estradinė – mano širdis.
O sceną turbūt išardys.
Ir tuščios – užkaltos kasos.
Dujotiekiui duobės kasamos.
Ir debesys vėl – už pečių.
Ir pradedu vėl iš pradžių.
Pažįstamas liūčių plakimas.
Estradinis – mano likimas.

J. Vaičiūnaitė. Iš eilėraščio „Lapkričio parkai”.

Little love

Pirmoji skara megzta iš BabyAlpaca Silk 3609, antroji – Zauberball100 2166 (karšta geležis), modelis – „Little Lovely”.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00