Dar vienas prarištas maišas

Šiandien gėrybės iš kito kalėdinio dovanų maišo.

Inspira Cowl

„Inspira cowl” – toks ne visai originalaus dydžio, gerokai padidintas, kad dengtų ne tik kaklą, bet ir pečius, o prireikus ir galvą.

Inspira Cowl

Baktusas – taip pat XL dydžio, t.y., vietoje vieno 100g kojininių siūlų kamuoliuko sunaudoti du. Vienu didinam skarą iki vidurio, kitu – grįžtam atgal.

Baktus XL

Ir ne vienas toks milžinas, o net visi du – abiems sūnums!

Baktus XL

Tik sukėlus nuotraukas apsižiūrėjau, kad pats senelis tai labiau į XS neša, o visi mezginiai – i kitą pusę… Kad tikrai nešiotojams šilta šilta ir patogu būtų :).

Baktus XL

Ir dar vienas – grandiozinis – projektas. Toks paprastai po eglute būna vienas, be jokių kitų palydinčių mezginių. Ir pradėti tokį geriausia sausio 1 dieną… 😉

vyriškas megztinis

Bet šis Kalėdų senelis ypatingas, pradėjo vasaros pačioje pabaigoje, tarp krūvos kitų mezginių. Tiesa, Kalėdoms artėjant ir jį užklupo egzistencinis klausimas „Koks velnias mane nešė į tą galerą?”, bet atnešė jis taip sėkmingai, jog vos pavyko trumpam nulupti nuo apdovanotojo pečių ir atnešti į parduotuvę nufotografuoti, greitai greitai, už kampo.

vyriškas megztinis

Kad ne tik nešiotojas galėtų džiaugtis, bet ir kolegės mezgėjos – kokia graži ir kruopšti apdaila ir kaip tobulai sutaikytas raštas.

vyriškas megztinis

O ši nuotrauka – įrodymas, kad Kalėdų senelis yra ir tikrai jis viską tą padarė. Koks gi paprastas mirtingasis galėtų žiemos viduryje būti tokioje vietoje???

Kalėdų senelis

Gražvydės Norkienės mezginiai, nuotraukos – Rūtos Norkienės ir Gintaro Norkaus. Pirmojo kaklo modelis – „Inspira Cowl„, siūlai – „Crazy Zauberball” 1702 (mažas lapiukas), XL Baktusai megzti iš „Crazy Zauberball ” 1535 (rudens saulė) ir 2092 (mano saldžioji pusė), vyriškas megztinis įkvėptas šio modelio (ir kaip stipriai pagražėjo pakeistas!), siūlai – Regia Tweed 6-ply.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00