Mažas lapiukas

Mažasis lapiukas

Pamatau ką nors numegzta iš siūlo ir vis su šypsena prisimenu, į kokią kvailą situaciją kartą mugėje nepakliuvau…

Mažasis lapiukas

Jau iš tolo „Schoppel-wolle” stende pastebėjau labai gražias pirštines iš „Crazy Zauberball” – tokių džiuginančių spalvų! Priėjau arčiau susižavėjusi ir jau žiojausi garsiai pasidžiaugti, kad tokia graži nauja spalva atsirado, paskui priėjau dar arčiau. Ir pažiūrėjau spalvos numerį. Spalvų neatpažinau, o numerį – taip. Jau ne pirmi metai MZ lentynoje. Iki tol neteko matyti nieko numegzta ir net neįsivaizdavau, kad iš normaliai gražaus kamuoliuko, Rasos žodžiais tariant, tokios nenormaliai gražios pirštinės išeina.

Mažasis lapiukas

Mažasis lapiukas

Kiekviena skirtinga ir net kiekviena pora skirtinga (žr. žemiau). Ir iš tos spalvos ne tik pirštinės gražios! Ji nuostabiai atrodo kojinėse (taip nuostabiai, kad vėl … neatpažinau;)), o Baktusai iš jos – vieni patys smagiausių. Ar juos megsi, kaip siūlas iš kamuoliuko eina, ar dryžuosi, kaip matote Žydrės komplekte:

mažas lapiukas

Toks komplektas praskaidrins ne tik bet kokį žieminį rūbą, ne vienam praeiviui jis praskaidrins visą dieną…

mažas lapiukas

Pirmosios 4 nuotraukos – Rasos Juškienės, jos megztos pirštinės sesei prie tokių pat spalvų kepurės, apatinėse nuotraukose – Žydrės megztas ir fotografuotas komplektas, skarelė – „Baktus”, pirštinės – „Knotty Gloves„, siūlai – Crazy Zauberball 1702 (mažas lapiukas).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00