Nukeltų akių suknelė

Kaip tas gyvenimas nemyli mūsų planų!… Planuoji sau žmogus dienoraštį vienaip, o gauni gražiausių nuotraukų ir viskas apsiverčia aukštyn kojom. Ypač dažnai tai atsitinka savaitgalį, kai galvoji apie kitos savaitės įrašus, visi sugrįžta iš kelionių, sodybų, atostogų su pilnais krepšiais naujų mezginių ir fotoaparatais su fotosesijų vaizdais…
Ir tiesą sakant, labai myliu tuos savo planų griovėjus, vis iš naujo nudžiungu eilinį sekmadienį atsidarius paštą:))

Nukeltų akių suknelė
Pagal planą, nukeltų akių mezginių pasirodymas turėjo prasidėti nuo kursinių mezginių rezultatų. Ir būtent nuo Gražvydės Šanel stiliaus švarkelio. Bet kursai trumpi, kol ką padarai, laiko praeina, kol sugaudžiau daugelio žmonių projektus (kas dar turit ką užslėpęs, pasirodykit!), atėjo pavasaris, sodybų metas ir atidėjau tą pasirodymą rudeniui. O rudenį (sekmadienį:)!)  gaunu laišką…:)

Dar taip neseniai pradėta, prieš porą savaičių tik gabalas matytas, štai – nauja žieminė suknelė jau pozuoja prie jūros!

Nukeltų akių suknelė
Tiesaus klasikinio silueto su ilgu kaklu, kurį galima atsilenkti kaip golfoNukeltų akių suknelė
ar nešioti pakeltą vietoj šaliko:
Kaklas iš arti
Kas netikit, kad nukeltų akių raštai yra stebuklas (sort of;)), pažiūrėkit, kaip atrodo išvirkščioji pusė – sunku nuspręsti, kurią pasirinkti.
Išvirkščioji pusė
Gal vartyti pagal nuotaiką ir turėti dvi sukneles vietoj vienos?
Geroji pusė
Suknelėje suderinti ne tik skirtingų spalvų siūlai, bet ir skirtingų storių. Mea culpa, prisipažįstu… Beplepėdama, betraukiodama ir bederindama sruogas, padaviau margą 8/2 storio, o vienspalvį juodą – 8/3 :(. Gražvydė, tokių liapsusų iš manęs nesitikėjo, nepertikrinusi juos išskalbė, išsivijo ir tik pradėjus megzti suprato, kad ne viskas taip, kaip planuota. Baigėsi puikiai (gal tik man nuraminti taip pasakė, bet rezultatas ir man labai labai patinka), nes storesnė juoda dar labiau prigesina ryškų margą siūlą ir suknelė vienu metu ir linksma bei spalvinga, ir santūri bei stilinga. Man pamoka – atidžiau siūlus žiūreti, o mums visoms, mezgančioms, gavus citrinas, nebūtina raukytis. Iš jų gali išeiti ne tik limonadas, bandykit, gal dar kokį netikėtą atradimą padarysit!
Nukeltų akių suknelė
Gražvydės Norkienės megzta suknelė, fotografuota vyro. Pačios kurtas modelis, raštą kurti padėjo nukeltų akių raštų generatorius, o siūlai – Aade Long 8/3 juoda ir 8/2 artistic.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00