Moheris su linu

Prisipažinsiu, šis derinys man vis ateidavo į galvą, bet kaip atskirų asmenybių lygiateisis egzistavimas kartu (juostos?), o ne tokie intymūs santykiai, ką padarė Rūta savo naujajame megztuke.

Moheris su linu

Tiems, kas susižavėjo Jurgos megztiniu, bet  estiškos vilnos su linu nelabai galėtų rengtis ant nuogo kūno, šis eksperimentinis variantas yra tobula išeitis. Toli gražu ne identiška – kiekvienas siūlas turi savo charakterį ;).

Moheris su linu

Puiki išeitis neaiškiems Lietuvos orams – su juo ir šilta, ir ne per šilta.

Moheris su linu

Mačiau abu siūlus atskirai, kartu juos sudėjus į vieną, abu kiek pakeitė spalvą mišinyje. Linas suteikė megztukui kritimo ir svorio, moherio pūkelis išsiskleidė visame gražume, užpildydamas visus tarpus, kad vienas linas „plikas” neatrodytų.

Moheris su linu

Rūtos megztinis numegztas jau seniau, o vakar vartydama Anos dienoraštį radau jos įrašą apie šį derinį, apie kurį ji girdėjusi iš lietuvių mezgėjų. Idėjos sklando ore kaip laisvi paukščiai ir kam pasiseka, nutūpia ant peties pakuždėti ko nors įdomaus į ausį. Tegyvuoja drąsūs eksperimentai!!!

Moheris su linu

Rūtos Juzėnienės megztas megztukas ir nuotraukos. Pačios kurtas modelis, siūlai – Rowan KidSilk Haze 582  kartu su 4 gijų lietuvišku linu, sagos – Jim Knopf.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00