Klasikų klasika

Siūlyti megzti šaliką likus 4 dienoms iki švenčių, neapsisprendžiu – įžūlumas ar ekstravagancija, bet siūlau. Ne bet kokį, būtent šį šaliką: Jared Flood „Noro Striped Scarf”.

Šalikas
Siūlai: Silk Garden Sock S252 ir S245

Šiaip šalikas reikalauja ir daug siūlų, ir, aktualiausia dabar, daug laiko. Ir dažnai pabosta dar neįpusėjus, todėl stebiuosi, kai kas šaliko mezgimą laiko pradinukų užsiėmimu. Man rodos, pradžioje reikėtų kokio greičiau apčiuopiamo rezultato:)…
Tačiau šio šaliko mezgimas buvo grynas džiaugsmas nuo pirmos iki paskutinės minutės. Originale naudotas storesnis Silk Garden siūlas, aš pasiėmiau 2 labai skirtingus kamuoliukus plonesnio Silk Garden Sock ir mėgavausi kiekviena gimstančia eilute. Abu kamuoliukai keičia spalvas ir niekada negali žinoti, kas susidėlios. Bet visada bus puiku, garantuoju!
Ravelry  šio šaliko (mano dar nėra:)) 8225 projektai, kam įdomu, pasižvalgykit.

Šalikas

Idealus variantas pereinamų spalvų siūlams, „Mezgimo zonos” galerijoje rasite Vaidos ir Žydrės variantus iš Zauberball, jie labai kultūringi ir nuosaikūs, bet Noro neturi nieko bendra su nuosaikumu ;)…

Šalikas

Prie šio šaliko numezgiau to paties dizainerio mano jau aprašytą kepurę „Turn a square„.
Čia ne komplektėlis dvigalviui slibinui, o 2 skirtingos versijos. Pirmoji – Noro Silk Garden Sock S252 su vienspalviu tamsiai pilku kojininiu siūlu (dvigubu), antroji dryžuotai iš skirtingų kamuoliukų (tų pačių kaip ir šalikas).

Dvigubas komplektas

Komplektėlis bus šis, kiek nuosaikesnė kepurė su laaabai margu šaliku, nes labai margas šalikas su tokia pat marga kepure – jau per daug net ir man, derinančiai languotą su dryžuotu ir geriausia taškiukų fone.

Komplektas

Ši kepuraitė ieškosis kitos galvos. Ir gal vienspalvio šaliko;)…

Šis dryžavimas iš skirtingų kamuoliukų ne veltui toks beprotiškai populiarus ir tapęs mezgėjų klasika. Nes visada (visada!!!) gerai atrodo. Ir visada unikaliai!  Ir toli gražu ne tik šalikuose:

Noro tunika
Dalios Liepuonienės megzta tunika. Siūlai: Silk Garden lite 2042 ir

Jei kam beliko vienintelė tuščia vieta Kalėdų senelio maiše ir reikia prabangios ir solidžios dovanos, gundykitės – matysit vien tik džiaugsmą. O kas užsivertęs darbais neturi laiko pasimėgavimui, pagalvokite apie šį variantą tarpušvenčiui, gal kaip tik pritrūko dovanėlės sau mylimam;)?.. Raštas neįmantrus (švelniai tariant), nereikalauja jokio dėmesio, siūlas vientisas (galim drąsiai megzti skaitant, plepant ar žiūrint TV), o spalvos – tikra šventė akims. Idealus projektas šiam laikotarpiui.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00