Pirmas gimtadienis

Rytoj „Mezgimo zona“ švęs savo pirmąjį gimtadienį.

iškaba

Tie pirmi metai buvo tokie ilgi ir tokie pilni. Visko – naujų žmonių, naujų mezginių, madų, knygų, renginių, siūlų, įspūdžių. Patyrimo, galų gale…:) Taip priminė pirmus žmogaus gyvenimo metus – per jokius kitus žmogus taip nepasikeičia, tiek neišauga, kaip per pirmuosius. Metų sulaukęs žmogutis visai nebeprimena to tik į pasaulį atėjusio bejėgio gulinčio trupinėlio; jis jau tvirtai stovi ant kojų ir žengia pirmuosius žingsnius. Jei dar svyruoja ir ieško, kur įsitverti, niekas nepyksta, nebara – ginkdie! – ,tik padrąsindami šypsosi ir tiesia meduolį – eikš! Jei žengęs kelis netvirtus žingsnelius dar šlepteli ant užpakalio – iš neaukštai:)) – tuojau pat atsiranda ištiesta pagalbos ranka ir paguodžiantis žodis… Žmogutis jau ant kojų, tvirtai pasiryžęs ištyrinėti naujai besiveriančias erdves, mokytis naujų dalykų ir augti, augti…

Ačiū Jums visiems už augimą kartu, už širdį džiuginančias idėjas, nuostabius mezginius, palaikymą, iniciatyvumą, šilumą ir kūrybingumą. Už gražią galeriją ir mezgimo klubą. Už patarimus ir jaukią atmosferą.

Metų proga apmąstydama praėjusiuosius, pagalvojau, kad „Mezgimo zona“ gimė pačiu pačiu tinkamiausiu mezgimui metu. Būtent tokį dar nešaltą rudenį smagiausia megzti – prieš akis šalta žiema ir visko norisi bei reikia.Tačiau dar ne taip šalta, kad gūžtumeisi, ieškodamas šilto kampo, tiesiog apsisuki šiltą šaliką, užsidedi gražiausią kepuraitę, prisimatuoji naujas pirštinaites (gal dar ir be pirštų) ir su naujom blauzdinėm prie megzto sijonuko lėtai sau žingsniuoji mėgaudamasis krintančiais lapais; gal net galvoji apie kalėdines dovanėles (megztas, žinoma, juk dar tiek laiko!…). O papilkėjusiomis dienomis, pliaupiant lietui įsirangai jaukiai ir šiltai su puodeliu kavos ar arbatos ir nauju mezginiu rankose ir mėgaujiesi tos akimirkos saldumu…Rojus!

O „Mezgimo zona“ savo pirmojo gimtadienio proga dovanoja – gimtadienines nuolaidas.
Spalio 1 d. visiems pirkiniams virš 100 Lt. suteikiama net 10% nuolaida. Perkantys iki 100 Lt. dalyvauja nuolaidų loterijoje – skaičių išsitrauksite patys!

atidaryta

Gražaus, spalvingo, kūrybingo ir šilto rudens!{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00