Ką Gabrielė mezga Amerikoje

Atsivežti iš Lietuvos siūlai sumegzti ir naujas Gabrielės mezginys – iš vietoje pirktų siūlų. Visada smagu išbandyti nauja, juolab tikrai nedažnai ranka pasiekiama.

Naujas Gabrielės megztinis

„Šiaip ne taip nufotografavau pradėtą mezginį – labai vargau su spalvom, bet šitoj nuotraukoj jau pakankamai tiksliai matosi. Siūlai – „Classic Elite Yarns – Classic Silk”, sudėtis – medvilnė, šilkas ir nailonas (norėjau drabužio ilgom rankovėm, bet ne visai žieminio, nes čia 40 laipsnių karščiai, nebūtų įmanoma vilnos į rankas paimti), išprotėjusios spalvos priderintos prie Saulaičio dovanotų indėnų rankų darbo auskarų iš karoliukų, modelis – va toks. (Kadangi bus su kapišonu, tai pabaiga dar ne taip arti, kaip atrodo, o rankovės trijų ketvirčių, todėl atrodo kaip per trumpos.)

O dar buvom su Saulaičiu išėję pasivaikščioti į preriją, jis labai myli gamtą ir daug išmano, todėl, daug galėjo pripasakoti. Mums labai pasisekė, nes pamatėme pilkąjį garnį (net nufotografavau, vėliau įdėsiu nuotraukas), ir aš supratau, kad būtinai reikės nusimegzti ką nors jo plunksnų spalvos – tokios pilkai melsvos.“
Laukiam… ir naujų mezginių, ir Gabrielės…{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00