Mezginiai per karščius

Neseniai gavau laiškelį iš Sigos su labai gražaus megztinio (ateinantiems šalčiams:)) nuotrauka. Megztinį ji pradėjo Lietuvoje ir pabaigė per lietingą sezoną. Jo nuotraukas ir aprašymą rasite čia. Dabar ji sugrįžusi į Ciurichą, kur „dabar baisiausi karščiai, tai tik kojines įmanoma megzti”. Atrodo, kad Lietuvoje tas pats kaip ir Šveicarijoje, baisiausi karščiai. Ir tiems, kas paseks Sigos pėdomis ir pasiims mažo gabarito mezginį, t.y., kojines, perduodu šį iš Ramunės Čičirkaitės gautą kvietimą. Gal jis įkvėps ir neplanavusius megzti kojinių:).

Kariai ir jų šeimos nariai raginami megzti šiltas kojines Afganistano vaikams

Viešoji įstaiga ir misijai Afganistane besirengiančios Lietuvos vadovaujamos Afganistano Goro provincijos atkūrimo grupės dvyliktosios pamainos (PAG-12) kariai skelbia labdaros akciją „Geros širdys – šiltos kojos”, kviesdama krašto apsaugos sistemos atstovus ir jų šeimų narius numegzti ir padovanoti Goro provincijos vaikams šiltų kojinių.

Akcija vyks iki spalio 1-osios. Kojines į Afganistano Goro provinciją nugabens lapkritį į misiją išvykstantys PAG-12 kariai, pranešė Krašto apsaugos ministerija (KAM).

Goras – viena iš 34 Afganistano provincijų, įsikūrusi centrinės Afganistano dalies Šiaurės-Vakaruose.

Vienoje skurdžiausių provincijų žiemos būna itin atšiaurios ir sniegingos.

Labdaros akcijos, skirtos Goro vaikams, kartu su Lietuvos kariais organizuojamos ne pirmą kartą. Praėjusią žiemą Goro provincijos vaikams dovanota žieminių kepurių ir viešosios įstaigos „Savanorių centras” nupirktų žieminių batų, kuriuos į Gorą nugabeno ir vaikams išdalijo PAG dešimtoji Lietuvos karių pamaina.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00