Reikalingi priedai

Šalia siūlų atkeliavo ir visa eilė mezgimo gyvenimą pagražinančių ir pagerinančių dalykėlių 🙂 .

Virbalų dydžių matuokliai. KnitPro šį kartą siūlo juos mums dviejų rūšių. Termometrą primenantis stačiakampis, kuris be pagrindinės funcijos (virbalų ir vąšelių dydžių nustatymas) turi papildomą liniuotę ir lengvai padidinančią permatomą juostelę su 10 cm ir 4 colių žymomis lengvesniam pavyzdėlio tankumui paskaičiuoti). Kitas matuoklis – drambliuko formos su įmontuotu peiliuku po straubliu siūlui saugiai nupjauti. Addi turi mažus (~5 cm), labai patogiai visur telpančius virbalų matuoklius su 5 cm liniuote ir – ! – virbalų dydžiai juose prasideda nuo 1.5 mm. Juodas matuoklis turi viduje įmontuotą išlendantį peiliuką, raudonas – be jo.

Kam reikalingi dideli žiogeliai, niekam aiškinti nereikia – beveik visuose mezginiuose atsiranda nepabaigtų akių, kurias reikia išlaikyti nenubėgusias iki pabaigos ;).

Trys spalvoti vamzdeliai turi silikoninius galus su tarpeliais virbalų galams įkišti ir saugiai juos ten prilaikyti – medinius, kad patys nesulūžtų, kitus, kad akys nepabėgtų ir smailūs galai nepradurtų krepšio 😉 . Su tokia valinių virbalų apsauga drąsiai galite juos dėtis į krepšį keliaudami ir žinosite, kur ir kaip palikote, tą ir rasite 🙂 .

Permatomas elastinis siūlas, pridedamas prie mezgamo siūlo, garantuos mezginiui idealų tamprumą, kas labai aktualu kojinėms ar įvairiems prigludusiems ir nuolat tampomiems krašteliams.

Kaip niekad gausus šį kartą ir storų, bukais galais adatų mezginiams siūti, Skirtingų gamintojų ir rūšių – plastikinės ar aliuminės su didele lanksčia kilpute.

Antpirštis žakardiniam mezgimui garantuos, kad du mezgami siūlai bus nuolat darbinėje pozicijoje ir nesimaišys tarpusavyje.

Du skirtingų rūšių šepetėliai skiriasi ne tik dizainu, jie abu turi skirtingas funkcijas. Šepetėlis ilgais šeriais yra skirtas moherinio mezginio dailiai plaukui iššukuoti, o šepetėlis su tekstūrine medžiaga – taip nemylimiems spurgeliams nuo megztų daiktų nuvalyti.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00