Mezgimo juvelyrika

Šiandien kalba ne apie mezginius kaip papuošalus, o apie tikrus papuošalus, tradicinės juvelyrikos dalį, taip pagražinantį kiekvieno mezgėjo projektų krepšį ir spintą – sagas ir mezgimo žymeklius.

MZ asortimentą sudaro didelių gamintojų produkcija, kurie renkasi tradicinį didmena-mažmena kelią iki vartotojo, individualiems kūrėjams, neužsukusiems nuolat veikiančio masinės gamybos katilo, visos tarpinės stotelės apsunkina kelią iki pirkėjo, ypač kai šiais internetinės prekybos laikais esi lengvai pasiekiamas ir matomas iš bet kurio planetos taško. Pas mus visada (beveik 😉 ) rasite mezgimo žymeklių, kurių nestinga didelių virbalų ir kitų mezgimo priedų gamintojų pasiūloje, bet jei ieškosite kažko labai išskirtinio, individualaus ir unikalaus, būtinai užsukite į Kristinos saldainių dirbuves „Smagu visiems„.

Ji gamina daug visokių gražių dalykų, jos papuošalus matėte prie visų Dalios (ir ne tik) mezginių, bet pirmiausia norėčiau atkreipti dėmesį į mezgėjams aktualiausius dalykus – mezgimo žymeklius ir sagas.

Sagos yra tas dalykas, kuris kaip stebuklinga lazdelė turi galią pavesti rūbą gražiu arba labai ne. Savo asortimentu MZ pagrįstai didžiuojasi, bet sagų NIEKADA nebūna per daug, ypač kai reikia išsirinkti sau pačias tinkamiausias. Būtinai ieškodami tos pačios tobulosios užsukite pas Kristiną, jos sagos yra turi išskirtinį charakterį, labai gražius raštus ir išieškotas spalvas.

Mezgimo žymekliai yra dar viena istorija, skirtingai nuo sagų reikalinga tik procese, bet kaip pakeičianti tą patį procesą! Skeptikai gali sakyti, kad sėkmingai galima žymėti reikiamą vietą paprastu siūlo galu, ir tai yra tikra tiesa, bet gražūs, prie mezginio, siūlo, nuotaikos ir metų laiko bei aplinkos priderinti mezgimo žymekliai pripildo eilinį darbo procesą kiekvienos akimirkos grožiu.

Kristina gamina pačius įvairiausius žymeklius ir jos puslapyje rasite daug ir įvairių, čia demonstruoju tik kelis savuosius. Jie gali būti tiek užsegami reikiamoje vietoje, tiek užkabinami ant virbalo, bet visada džiugins akį iki jų primezgus. Kolekcijos nuolat keičiasi, pildosi, šiuo metu dominuoja saldumynai ir grybai su žirneliais, nežinau mezgėjos, kurios širdies nesutirpdytų toks mezgimo reikmenų dėžutės papildymas 😉 .

Apie atlikimo kruopštumą ir dailumą net nekalbu, jai tai yra savaime suprantamas dalykas. Papildomas bonusas (ir KOKS!) yra Kristinos pakuotės, gundykitės išbandyti! Pradžiuginkite save mylimiausią, o jei ranka nesudrebės atitraukti nuo savęs, turėsite savo mezgėjoms dovanų po eglute. Per Kalėdas tikrai džiaugsitės visi 🙂 .

1 komentaras apie “Mezgimo juvelyrika”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00