Guostės megztukas

Jei kai kurios mamos liūdnai pripažįsta, kad jų vaikai visai nenori mamos mezginių nešioti, tai Židronė, atvirkščiai, pradeda ką sau ir baigia dukrai – taip šiai patinka ir norisi:). Ir lygiai taip pat entiuziastingai būna nuolat dėvima.

OOF0ff2855

Naujas Guostės megztukas vasara lyg ir nekvepia, nes jame draugauja du šilti pluošai – avies ir alpakų vilnos, bet kaip gražiai draugauja, sukurdami ne tik dailią medžiagą, bet ir labai turtingą melsvai žalsvą atspalvį iš panašiai, bet ne vienodai dažytų dviejų siūlų.

OOF02865

Toks lyg ir minimalizmas – gerų ir išvirkščių akių stulpelis, bet jis taip dailiai išmodeliuotas, kad sukurtas lengvai prigludęs kaklas bei apačia ir labai labai madingas rankovių siluetas – rauktos rankovės kartu su nuleistais pečiais. Vasarai persiritus į antrą pusę, pats laikas imtis naujo megztuko rudeniui. Tepasitarnauja šis išskirtinis mezginys įkvėpimo šaltiniu:).

OOF02881

Židronės Stankevičienės megztas ir fotografuotas megztukas dukrai. Siūlai – Isager Highland Wool (Ice Blue) kartu su Isager Alpaca 1 46. Modelis – „Oda’s Pullover„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00