Vasaros romansas

Pirmo impulso pagauta Dalia nepraėjo pro naują Shoppel-wolle medvilnę ir Banko paslaptis labai greitai pakeitė dislokaciją iš MZ į lentynų į jos mezgimo krepšį. Beliko tik nuspręsti, ką su ja daryti;).

IMG 24bb10 2

Spalvos pasirodė gana ryškios, o ryškių pereinamų juosta Dalia ne per virš pageidavo, tai nusprendė du margus siūlus sudėti kartu, kad du skirtingi perėjimai vienas kitą ir papildytų, ir neutralizuotų, suteikdami visam mezginiui sudėtingesnę, ne tokią atvirą spalvą.

IMG 24cc22

Net ir toks derinys niuansų mylėtojai pasirodė toks ryškus, kad priminė populiarų romansą apie juodą suknią su raudonais guzikais ir ne tik gavo „Vasaros romanso” vardą, bet dar ir prisiprašė juodos medvilnės į kompaniją, kad ne taip neįprastai ta rožinė šviestų. (Jei kas žiūrės ir nelabai supras, kas ten ryškaus ir kur tie raudoni guzikai, tai žinokite, kad aš jus labai suprantu, bet autorei ta rožinė akis pliskino.) Pradžioje dėjusi du pereinamus siūlus, Dalia palaipsniui vieną rožinį pakeitė juodu, o į galą ir antras juodam užleido vietą. Juodas, netolygiai rankomis dažytas, į bendrą paveikslą, kaip matote, įsikomponavo kaip čia buvęs;).

IMG 240vv2

Kaip jau viskas buvo baigta, prasidėjo antras jaudinimosi etapas, kad nebus tarp Kristinos papuošalų nieko tinkamo tokiam spalvynui. Cha – Kristina į priekį žino, ką Dalia megs;).

IMG 24hhh 2

Modelis be jokių įmantrybių, pagilintom reglano rankovėmis, nes jei romansas, tai jis ir vienas ant scenos;).

IMG 24jj18 2

Dalios Liepuonienės megztas megztukas iš Zauberball Cotton 2393 (Banko paslaptis) kartu su Cotton Ball 2271. Modelis iš galvos, turint toje galvoje ir „Hanging Gardens” kartu su „Hayward„.{jcomments on} 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00