Vasara Vilniaus senamiestyje

IMG 2302hh 2

Kai oras lengvai atvėsta, džiaugiasi tie, kas savo spintoje randa lengvų nevilnonių megztukų. Jiems nereikia net labai ilgų rankovių (trijų ketvirčių ar net iki alkūnių – visai tinkamas vasarinis ilgis;)), jie gali būti palaidi ir neuždaro kaklo, bet būtinai gražūs, o vasarą pageidautina ir spalvingi;).

IMG 23hh03 1

Naujasis Shoppel-wolle medvilnės spalvynas (Down Town) lyg tyčia sukurtas tiems, kas spalvas myli, bet ryškias ir atviras myli gėlių žieduose ir iš tolo, o kasdien rengtis bevelija santūriau.

IMG 229dd5 1

Jis ir spalvotas, ir išlaikytas tuo pačiu metu ir labai labai miesto dvasios – visų mūrų, sienų, vartų ir plytų spalvų su žydru dangumi virš sudėtingų stogų ir kaminų kompozicijų bei paviene žaluma, randančia sau bet kokį menkiausią plyšelį tarp šaligatvio plytelių, tarpelių tarp plytų ar vos matomo asfalto įtrūkimo.

IMG 228uu2 1

Visą tą senamiesčio efektą dar labiau sustiprina skirtingų pilkumų bendro Loretos ansamblio dalys.

IMG 23mm05 2

Megztas apvaliai nuo viršaus tolygiai platinant apvalią koketę – spalvų perėjimai tokiame modelyje nekelia jokių rūpesčių. Paderinti (jei norisi) tenka tik rankoves, 

IMG 2300mm 1

kurios kartu su kaklu ir apačia užbaigtos vienu tobuliausių apdailos variantų, bet kuriam megztam daiktui garantuojančiu kilimą karjeros laiptais nuo kuklaus homemade prie ekskliuzyvinio handmade – I-cord krašteliu.

IMG 2286dff 2

Loretos megztas vasarinis megztukas iš Schoppel-wolle Zauberball Cotton 2407 (Miesto centras).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00