Alkoholio upės

IMG 152hh9

Lauko kavinukėje su nauja skara gražų vakarą sėdėjusi Daiva visai netikėtai pailiustravo straipsnį populiarioje žiniasklaidoje, dramatiškai pranešusį, kad „Vilniaus senamiesčio gatvėmis teka alkoholio upės” (kai praneš, kur teka medaus ir pieno, taip pat pažadu pasidalinti, jei alkoholis jums neaktualu). Labai abi iš to juokėmės, juolab ir skara tokia banguota kaip upė – vilnietiška (tik gerokai stipresnė;)) Westfjords Wanderer versija. 

IMG 1mm553

Aš grįždama iš darbo, pasirodo, viena tokių upių praplaukiau, tik nelabai susigaudžiau, kas ten joje teka, bet pačią gražiausią „žuvį” ir be žiniasklaidos pagalbos užfiksavau iš tolo – skarą net pirmiau už žmogų!

IMG 1yyy

Daiva yra ne vieną Stephen West skarą yra mezgusi ir kieviena nauja man atrodo pati gražiausia!

IMG 15jj47

Dizainerio sumanymai taip gerai draugauja su pačios Daivos siūlų derinimo talentu, kad kas tik šiose vilnyse nebanguoja – ir lietuviškas linas, ir Noro Flower Bed perėjimai, ir Zauberball100 spalvelės vis kur įsisuka, ir Spinni su plonųjų Lace melanžų kompanija prisijungia… Ir viskas be jokio – ką jau ten kalbėti apie saugų! – atstumo. 

IMG 15jjj34

Nuostabiausia, kad daug siūlų, spalvų, tekstūrų, o rezultatas stulbinamai vieningas ir harmoningas.

IMG 153kkk0

Paprastai Stephen West skaros yra rimto dydžio, pagal dizainerio stotą;), bet šioje pasirinkti plonesni siūlai pakoregavo tokį lengvą vasarišką variantą (tai yra, kai nereikia į vieną skaros galą įsisupti, o kitu užsikloti).

IMG 154gt2 2

Pats tas lengvam užsimetimui ant suknutės – šilumai ir labai ryškiam efektui!

IMG 155bb9 2

IMG 155kk2

Daivos Janavičienės megzta skara iš… labai daug ko, modelis – „Westfjords Wanderer„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00