Einband krikštamotė

IMG 08jj74 2

Jei kas džiaugiatės naujo islandiško Einband siūlo atsiradimu „Mezgimo zonoje”, tai drąsiai galite siųsti savo padėkas Loretai, kurios dėka jis taip greitai ir man pačiai netikėtai prieš pat Kalėdas atsirado parduotuvėje. Apie jį kurį laiką galvojau, paskui iš galvos išmečiau, o Loretos pabakinta negalėjau nusiraminti ir vis ieškojau įvairiausių atsiliepimų, kurie kaip tyčia daugiausia islandiški vis pasitaikydavo. Paskui aplankiau užsakymo puslapį, ilgai spalvas rinkausi, o jų tokia daugybė… Ir staiga kaip stebuklinga piliulė puslapio gale pasirodė mygtukas, žadantis vienu ypu išspręsti visas ilgus ir kankinančius pasirinkimo vargus – „Užsakyti viską”. Tai čia priešistorė kaip ir baigiasi. Ir nesvarbu, kad kai kuriuos atkeliavusius atspalvius tik iš numerio gali atskirti, tokie jie panašūs, visų spalvų turėjimas yra viena pagrindinių MZ koncepcijų, o čia dar toks trumpas kelias;).

IMG 08kk9

Loreta nuo Einband atkeliavimo labai džiaugsmingai iš jo mezga ir ardo, mezga ir ardo, ieškodama tobuliausios formos ir gražiausių spalvinių derinių. Šito siūlo jai labiausiai norėjosi būtent žakardui, nes kitos vilnos per storos, o dar sudvigubintos! Pagal polėkį laukiu aš didelės kolekcijos, bet ir pirmas paukštelis objektyve yra didelis džiaugsmas:). Autorės pačios žodžiais tariant, koks dešimtas dublis, bet toks gražus dublis gali sau leisti ir pamiršti visus pirmtakus;).

IMG 08mmm88

Juolab tokių gražių proporcijų rezultatas – o tai pirmasis Loretos megztukas nuo viršaus islandiško stiliaus apvalia kokete!

IMG 087hh8

Smulkius raštelius iš galvos pakomponavus, pagrindiniam raštui panaudojo Angelica motyvą iš Mary Wallin knygos „Bloomsbury„.

IMG 08hg79 2

Megztukas universalus – puikiai tinka ir prie kelnių, ir prie sijono, svarbu tik vienas dalykas – raudonas galvos apdangalas:). Neradikalu, elegantiška skrybėlaitė

IMG 051gg0 2

ar stilinga megzta kepurė iš storojo Nepal siūlo Daliai parodyti, kad tai, kas įprasta ir senai matoma, nėra dėl to bloga;).

IMG 05vv2

O megztukas, būdamas pūko lengvumo, yra toks šiltas, kad tikrai Loreta stipriai nekentėjo pozuodama pačiame žiemos viduryje;).

IMG 0513 2

Loretos megztas megztukas ir nuotraukos Trakuose. Siūlai – Einband 0010 ir 1038. Modelis pačios sukonstruotas, tik pagrindiniam motyvui panaudotas raštas iš „Angelica„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00