Svajokime!

Iš pirmo žvilgsnio šiandieninio įrašo herojus – mėlynas šalikas, bet iš tikrųjų labiau norėjau papasakoti su juo susijusią istoriją. Jei šalikas gali pasirodyti paprastu ar nesavalaikiu (labas, geguže!), tai istorija yra lyg būtent šiam suvaržymų laikotarpiui.

IMG 033gg6

Dalia mezgėsi šį šaliką kelionei į Paryžių, svarbiai ir išsvajotai, ne šiaip vienai iš. Jei gerai pamenu, derino jį prie savo mėlynų batų, su kuriais ir ruošėsi po tą Paryžių vaikštinėti. 

IMG 033gg3

Pats mezginys gal ir nėra labai įmantrus technikos prasme – lygių akių didelis stačiakampis, be jokių stulpelių ir kraštelių. Jai reikėjo mielo (Opal kojininiai siūlai tokie ir yra) ir patogaus bei praktiško spalvinio akcento. 

IMG 032tt5

Projektas įvyko, greitai – ačiū padedančiai mašinai – ir rezultatas buvo lygiai toks, kokio ir tikėtąsi. Efektingas ir praktiškas. Neįvyko tik kelionė. Per apmaudžius techninius nesusipratimus užsakyti lėktuvo bilietai prapuolė, artėjo žiema ir viskas, rodos, atsidėjo neribotam laikui ar net grėsė prapulti visai.

IMG 03gg28

Nuotrauka beveik lygiai po metų – prašom, net poza ta pati:).

1-unnamevvd 5

Taip, galite sakyti, kad žmonės dar kartą viską perplanavo, nusipirko kitus bilietus ir užsisakė viešbučius. Bet aš esu tikra, kad viskam tyliai vadovavo tas specialiai Paryžiui numegztas šalikas. Jei Dalia ir buvo susitaikius, kad nepamatys savo svajonių miesto, tai šalikas nė už ką – jis tam buvo gimęs!

1-unnamgged 8

Prisiminiau šį smagų sutapimą(?) būtent dabar, kai visi planai griūva ir svajonės plaukia į melsvus padūmavusius tolius, kad net kontūrus sunku įžiūrėti. Net jeigu ir neįžiūrim tų kontūrų, neapleiskim jų, tų savo svajonių, joms jokie karantinai – ne kliūtis. Atvirkščiai, sumažėjus veiklai, atsirando daugiau laisvo laiko, tai išnaudokime jį vizijoms kurti, planams regzti, burtams burti. Nes būtent jie ir valdo pasaulį.

1-unnaggmed 7

Dalios Liepuonienės megztas šalikas ir nuotraukos iš Paryžiaus. Siūlai – Opal Solid 4-ply 5188.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00