Kur dingo naujoji medvilnė

1-unnamedrnjngy 3

Manau, visi mes turime teisę žinoti, kur prapuolė gražioji naujoji Shoppel-wolle medvilnės spalva Downtown (2407), kurią didžioji dauguma matė tik nuotraukose, šias aš pati galėjau padaryti tik pakartotinai siuntai atkeliavus, ir iš jos tik keliems laimingiesiems pavyko nučiupti po kamuoliuką kitą.

1-unnambceed 3

Tai prašom – kortos atverstos!

1-unnamddwed 3

Visas kilogramas siūlų 1,75 mm virbalų pagalba (kaip kieno rankų taip pat;)) pavirto į štai tokią fantastišką suknelę – paveikslą.

1-unnaddmed 3

Tatjana idealiai prisitaikė sau tinkamą siluetą – reglanas, kiek platėjantis į apačią sijonas – ir jokios nereikalingos detalės netrukdo spalvoms skleistis.

1-unnameddd 3

Puikios nuotraukos dar labiau pabrėžia, kokio gerumo ir universalumo šis spalvų rinkinukas – tinka prie visko (jei prie visokių fonų, tai ir prie visokių veidų, logiška?), labai nemechaniškai pereina, lyg teptuku būtų suknelė nuspalvota. 

1-unnameeed 3

O derinys! Ir gaivus, ir ryškus (ar greičiau raiškus), ir kartu ne naivus ir jokiu būdu ne vaikiškas. Skirtingas akių skaičius mezginyje (rankovės ir kūnas) priduoda papildomos žaismės ir gyvumo bendram paveikslui.

1-unnaqqfmed 3

Ploju atsistojus!

1-unrtynamed 3

Tatjanos Liadnik suknutė ir nuotraukos. Siūlai – Zauberball Cotton 2407.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00