Tvidas su Noro

1-IMG 90hjj89

Naujas Jolantos megztukas taip ir prašo atnaujinti bežodžio penktadienio rubriką, nes jį pamačius iš tiesų pačioje pradžioje pritūko žodžių, bet negaliu susilaikyti nepakomentavus, ką atgavus žadą išsiaiškinau ir pastebėjau.

1-IMG 90kj9

Jolanta nenorėjo viso megztinio margo, todėl Noro siūlą naudojo tik dekoratyviam priekiui, bet neutraliai nugarai taip idealiai parinko tvidinį kompanjoną, kad jis atrodo lyg iš pereinamų spalvų pilkos dalies paimtas. Ne banaliai lygiai, o tapybiškais perėjimais nuspalvotas Noro siūlas su tvidu yra labai geri draugai, šis reikalas jau ne kartą yra išbandytas, bet Isager tvidas dar ir turi tiek pat moherio, kiek spalvotas Flower Bed ir tas dailus pūkelis taip glaudžiai apjungia abi dalis, kad nė neįtarsi, jog abu siūlai iš skirtingų gamintojų.

1-IMG 906i4

Abi dalys megztos kimono rankovėmis, kas reikalauja nemenko meistriškumo apskaičiuojant galutinį rezultatą, tik nugara lygiai, o priekis – banguotomis juostomis.

1-IMG 907nhhyu3

Pereinamų spalvų Noras labai dera banguotiems raštams, taip gražiau ir įdomiau spalvotos juostos dėliojasi, bet pažiūrėkite, kokį įdomų ir netikėtą variantą išsirinko Jolanta. Vietoj tradicinių tolygių suėmimų ir uždėjimų, ji tik suėmimus darė vieną po kito, juos išvirkščiomis akimis paryškindama, o uždėjimai visi sutelkti vienoje vietoje stambiomis dekoratyviomis skylutėmis.

1-IMG 9kj076

Apykaklė verta odės – tos pačios dekoratyvios bangos baigiasi pumpurėlių lenkimo linija, sukurdamos be galo dailią, puošnią ir labai moterišką šalinės apykaklės versiją.

1-IMG 908kui5

Megztą daiktą nėra taip paprasta paversti puošniu rūbu. Jolanta pasiekė, mano galva, tokį idealų balansą tarp ryškaus, akį traukiančio, labai savito ir kartu labai nepretenzingo ir jaukaus.

1-IMG 908oo03

Jolantos Vainutienės megztas megztinis, siūlai – Isager Tweed Granite ir Noro Flower Bed 101.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00