Šiuolaikinio gyvenimo deriniai

1- D1C8588

Rūta yra žmogus šiuolaikiškas ir komfortabilaus šiuolaikinio gyvenimo deriniai, atrasti kitoje tokioje pat šiaurinėje šalyje Danijoje, jai labai ir labai nesvetimi. Vilnos mes jokiu būdu neišsižadame, bet kasdieninis gyvenimas diktuoja savo sąlygas. Tiek namai, tiek mašina žiemą vasarą garantuoja stabilią šilumą, naujų technogijų lauko drabužiai neleidžia nei šalčiui, nei vėjui, nei drėgmei smagiai pakutenti mums šonus ir patys reikalingiausi tampa tie megztukai, kurie nepersistengia nei su storiu, nei su šiluma.

1- D1C8590

Taip pastaruoju metu mėgstamą ir daugelyje Isager modelių sutinkamą tradiciškai vasarinio pluošto derinį su puošniu, lengvu ir šiltu moheriu Rūta panaudojo savo idėjoms įgyvendinti. 

1- D1C8591

Parinkusi panašias moherio ir plokščios japoniškos medvilnės spalvas, ji sukuria švelnų, bet ne per margą melanžą, o tokios skirtingos siūlų tekstūros suteikia jam papildomo subtilaus turtingumo.

1- D1C8594

Prasegamas modelis prisideda prie universalumo koncepcijos – toks rūbas bus reikalingas visus dvylika metų mėnesių.

1- D1C8609

Ir švelni gaivi spalva, ir šmaikščios sagos su flamingais sukuria lengvą ir nerūpestingą vasaros atostogų nuotaiką, bet kam, sakykite, ji gali pamaišyti žiemą?;)

1- D1C8612

Rūta toliau tęsia savo eksperimentus, žaisdama pridėjimais ir nuėmimais, kad pakeistų atskirų mezginio plotų kryptis, kurios ne tik įdomiai sudėlioja gerų akių mezginį lyg iš atskirų geometrinių figūrų,

1- D1C8619

bet dar į tai įkomponuoja modeliavimą pagal figūrą ir rankovių įstatymą! Kokius jau čia žodžius bepridėsi – keliu skrybėlę prieš tokį išradingumą ir žemai lenkiuosi.

1- D1C8620

1- D1C8628

Rūtos Juzėnienės megztas megztukas ir nuotraukos, siūlai – Isager Japanese Cotton 39 kartu su Isager Silk Mohair 62, sagos – Union Knopf.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00