Šeimos tradicija puodkelėse

Nertos puodkelės naudojantiems jas neretai atrodo smulkmenėlė, bet šiandieninė „smulkmenėlė” yra Everesto dydžio – meilės ir galvojimo apie kitus išraiška ir šeimos tradicijų tąsa.

1-IMG 306ttt1

Puodkėlių „receptą” ponia Elena „paveldėjo” iš mamos, auksinių rankų mezgėjos ir nėrėjos, puošusios savo darbais nesuskaičiuojamą daugybę žmonių. Kai susikaupdavo pakankamai likučių, ji nerdavo tokius paltus, kurių vieną matote nuotraukoje. Net sagos skirtingų spalvų priderintos! „Tai galit įsivaizduoti, kiek ji šiaip mezgė, kad likdavo šitiek siūlų galiukų:). Palangoje viena kaimynė šitą chalatą pavadino „virš skūpumo” taip jam ir prilipo  tas vardas:)”.  Megztiniai su tokiu ironišku vardu iš tiesų buvo labai mylimi ir vertinami, nes atrodo išties įspūdingi ir unikalūs.

1-IMG 306gg4

Mama jau nebeneria, bet estafetę perėmė dukra, prikeldama mamos naudotą puodkėlių modelį. 

1-IMG 35jj18

Šias dvipuses gėles ji neria galvodama apie konkretų žmogų, prie jo derindama spalvas…

IMG 35hkkhh65

Sakykit ką norit, bet kai tavo namuose yra tau specialiai nertos puodkėlės, šiame masinės gamybos pasaulyje jos vienos pajėgios pakelti mūsų gyvenimą į visai kitą lygmenį.

IMG 35kkj66

IMG 3lk589

Elenos Griciūtės nertos puodkelės iš įvairių spalvų Drops Karisma siūlų. Paltą nėrė jos mama Dalia Marija Griciuvienė. Nuotraukos autorės.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00