Coral

1-IMG 678hh4

Kad jūs žinotumėte, kaip aš laukiau šio mezginio pabaigos, tik išvydusi jo pradžią!

1-IMG kk6787

Nuostabus modelis, suderinantis minimalizmą su puošnumu ir elegancija (iš to paties aruodo kaip ir mano skara;)) plius naujas Trio siūlas, blizgus ir krentantis – derinys tiesiog „pasmerktas” pergalei;).

1-IMG 6792-001

Vilma prisiderino sau idealiai tinkančią pagrindinę spalvą, o prie jos pasirinko labai efektingą ir nebanalų spalvinį apykaklės sprendimą.

1-IMG 67kj95

Lyg prie jos specialiai mamos vertus karoliukus. Visi papuošalai prie tokio rūbo lipte prilipę – nekonkuruodami su rūbu harmoningai jungiasi į vieningą ansamblį, su kuriuo ir į šventę tiesiai gali keliauti, ir paprastesne proga jausiesi savo vietoje. Karalienės, aišku;)).

1-IMG 680kj0

Skirtingų spalvų apykaklė labai apgalvotai priekyje iškirpta trikampiu, kurio linijas pratęsia pagrindinis rudas plotas, trumpomis eilėmis pasibaigiantis. Vizualiai dar labiau liekninantis ir lengvinantis siluetą įstrižas mezgimas nugaroje gula tiesiai ir lygiai, visą dėmesį nukreipdamas į veidą.

1-IMG 6yy804

Kaip galite spėti iš dosnaus Trio metražo, Vilma užgyveno visai nemažai spalvotų „galiukų”, tai kaip ir laukiam pratęsimo…;)

1-IMG 6hh807

Vilmos Butkutės megzta suknelė iš dvigubo Isager Trio (Chesnut, Blush, Lemon, Petroleum). Modelis – „Coral„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00