Arrows

Kai termometro stulpelis krenta daugiau nei dešimt laipsnių, visai nesvarbu, kokia buvo ta viršutinė riba, vis tiek yra ŠAAAALTA:) ir puiki proga prisiminti… vilną;).

DSC004ff89

Spinni siūlas buvo pirmiausias, kurį man rūpėjo pamegzti iš visos tik atvykusios Isager siūlų siuntos. Išsirinkau laiko patikrintą modelį – „Arrows” iš ALJ knygos, tik spalvą iš melsvos pasikeičiau į žalią (taip, tuo metu prasidėjo pavasaris;)). Labai patiko man jame paprastumo ir moteriškumo derinys, klasikinio, visiems puikiai pažįstamo kiauraraščio įkomponavimas ripse.

DSC004vv81

Meluočiau, sakydama, kad pats nusimezgė – siūlas plonas ir raštą sekti reikėjo, bet užtai šalčių dabar tikrai nebijau;). Megztukas, sveriantis vos 150g, šildo tikrai ne prasčiau už storą ir sunkų daiktą.

DSC0050uu6

Dizainas man pasirodė tiek pat aktualus šiandien, kiek buvo prieš kelis dešimtmečius, nuo savęs pridėjau tik ilgesnes rankoves (praktiškumo, ne gražumo sumetimais), bet pats mezgimo būdas šiais laikais jau pasikeitęs – nedaug mūsų tebemyli atskirų detalių mezgimą ir jų susiuvimą pabaigoje.

IMG 49gg97

Sąžiningai mezgiau priekį ir nugarą pagal instrukcijas (apeidama liemenavimo vietą), bet ištvėriau tik iki pažastų;), rankoves numezgiau jau ratu ir sujungiau viską ant vieno virbalo tolygiai mažindama kaklo link.

IMG 50fd01

Palaidinė megzta iš Spinni 56s, modelis – „Arrows„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00