Pilkas tvidas

Sutinku, vilkėti tokį šiltą ir jaukų megztinį iš tvido šios dienos nėra pačios palankiausios, bet megzti?…

IMG 4hh685

Neretas griebiasi ryškių spalvų pilkomis ir tamsiomis dienomis, kad taip sugrąžintų savo akims vasaros klestėjimo šventę, tai kodėl nepabandžius to paties iš kito galo – nukamuotiems karščio atsisėsti vėsioje patalpoje, prie vandens ar medžių šešėlyje, pasiimti ramią neutralią spalvą ir mezgant svajoti apie tas mielas vėsias dienas, kai bus taip gera šį megztuką vilkėti…;).

IMG 46gg86

Jolanta rinkosi tvidą kasdieniam, prie visko ir visur tinkančiam neutraliam megztukui, dailiam, minimalistiniam, tokiam, kurį gali negalvodamas užsimesti ir eiti žinodamas, kad gerai jausies ir taip pat gerai atrodysi. Kiek suprantu, dvi spalvos nebuvo pirminis sumanymas, bet gyvenimas tuo ir užsiima, kad nuolat kuria mūsų kelyje įvairiausias instaliacijas iš pačių skirtingiausių rėmelių ir jau mūsų supratimas nulemia, ką mes su jais darome: stovime ir laukiame, kol jie pasikeis, braunamės neatsižvelgdami į jų dydį ir formą ar įsižiūrime ir pamatome naujas galimybes.

IMG 469gg1

Jolantai gyvenimas MZ lentynos pavidalu pateikė tam tikrus kiekius įvairių spalvų ir ji išsirinko dvi pilkus tvido atspalvius ir taip juos suderino, kad net pamačius megztuką be autorės, būčiau ją atspėjus – taip išskirtinai originaliai ir netradiciškai Jolanta kuria savo drabužius.

IMG 46gg95

Dvi spalvos suderintos horizontaliomis juostomis ir rankovės tame derinime dalyvavo pakeltos. Jos ta kryptimi ir megztos – puikiai matosi apatinėje nuotraukoje – ir tai suteikia ypatingo subtilaus žavesio tokiam išoriškai paprastam sprendimui.

IMG 469gg9

Jolantos Vainutienės megztas megztinis iš Isager Tweed (granitas ir anglis).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00