Puošnu ir šilta

 Šitas mezginys jau kvepia burtais…

IMG 5394kj 2

Kai numezgi nemenką kiekį pačių įvairiausių formų ir konstrukcijų skarų, pakankamai gerai įvaldai ir formos konstravimą, ir raštus, ir siūlų alchemiją. Ir jei esi drąsus ir labai kūrybingas, tik laiko klausimas, kada pereisi prie grynai savos kūrybos. Žavėjęsi ne vienu genialiu Daivos išpildymu (nevisai tas žodis, man ir tas mezgimas pagal kitų receptus buvo tikra kūryba), šiandien turim progą pamatyti visai originalią skarą.

IMG 539kl7 2

Megzta iš pereinamų spalvų medvilnės  su dvigubu linu. Abu galai megzti stulpeliu populiariu žingsneliu „du pirmyn, vienas atgal”, tai yra, vienoje pusėje kiekvienoje eilėje po akį pridedame, o kitame krašte kas antroje eilėje po vieną nuimame, per vidurį juos sujungia sulapojusi žakardinė centrinė dalis. Viską dailiai įrėmina oranžinės spalvos I-cord juostelė, apjuosianti skarą pagal visą perimetrą.

IMG 538kji8 2

Šikšnosparnį primenanti konstrukcija yra be galo praktiška. Nešiltas siūlas leis ją ryšėti net ir vasarą, ji bus puikus kaklo papuošalas, ypatingai išryškėjantis vienspalviame fone, o atšalus pakankamai funkcionaliai apsaugos kaklą ir krūtinę.

IMG 53kj89 2

Daivos Janavičienės sukurta skara iš Zauberball Cotton 2342 (Planas B) ir dvigubo keturių gijų lietuviško lino.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00