Japoniškas tiltelis ir žydintys irisai Monet sode

IMG 4215hh 2

Visi žino baktuso kilmę – kojininių siūlų lentynos. „100g kamuoliukas vienai porai!” skamba kojinių nemezgančiam žmogui kaip kruizinės kolekcijos pristatymas, kai tau ant nosies ne atostogas, o pats vasario darbymetis – gražu, bet ne man… Išradinga dizainerė savo paprastu, bet genialiu atradimu visiems, varvinantiems seilę į fantastiškai dažytus siūlų kamuoliukus, parodė naują kelią: „100g kamuoliukas – ir skarelė!”.

IMG 422lk4 2

Reikalai visai nesustojo ten, kur ir prasidėjo. Idėja yra puiki, bet jei jums reikėtų kažko rimtesnio nei labai gražiai margintas pionieriškas kaklaraištis ant kaklo, niekas netrukdo pasiimti antrą kamuoliuką;). Vienu šūviu nušausite du zuikius – ir skarelė ženkliai padidės, ir ne vienas, o du gražiausi kamuoliukai bus išbandyti:).

IMG 42fg33 2

Prieš naująją Opal Claude Monet kolekciją atsilaikyti galėtų turbūt tik aklas…;) Kristinos skarelėje susiliejo du žymiojo impresionisto paveikslai – „Japoniškas tiltelis” ir „Žydintys irisai sode Monet sode”.

IMG 424jhy2 2

Prasidėjo skarelė nuo vieno kamuoliuko, viduryje jie abu susipažino, pasisuko vienas apie kitą (tai yra, vienas po kito, kas dvi eilutes;) ir estafetę perėmė antrasis. Efektingas sprendimas – viduriukas turi daugiau akių ir bet koks siūlas sumargėja, tai kuo daugiau, tuo gražiau, o galiukuose abu turi pakankamai galimybių savo individualybes pademonstruoti.

IMG 42hj17 2

Kristinos Mickevičienės megztas baktusas iš dviejų kamuoliukų Opal Claude Monet serijos – 9684 (Japoniškas tiltas Živerni sode) ir 9687 (Žydintys irisai Monet sode).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00