Vasarinė Enchanted Mesa versija

Nuo pat ankstyvo rudens laukiau šios akimirkos, kai galėsiu MZ dienoraštyje parodyti fantastinę vasarinę gerai pažįstamo modelio versiją.

IMG 7726lk 2 

Taupiau šią nuostabią idėją pavasariui, kai jau atšyla orai (nebūtinai už lango, užtenka galvoje) ir imame planuotis vasarinius mezginius, kurie, būkim atviri, yra daug sudėtingesnis reikalas už žieminius, neretai reikalo padiktuotus. Būtinybė kaip ir atkrinta, vasariniai siūlai savo charakterius demonstruoja, o ir šiltas sezonas mirkt ir jau į pabaigą eina…

IMG 77hj11 2

Linas yra vėsus, amžinai nešiojamas, nelaiko formos, bet puikiai krenta – visai tai naujoje Daivos palaidinukėje išnaudota pačiam gražiausiam rezultatui gauti.

IMG 77lk12 3

Pagrindas dailiai krenta ir tai įstrižam mezgimo būdui – kaip palankus vėjas burei. Ripsas nieko nesutraukia, tik papildomos tekstūros suteikia ir su viršumi susišaukia.

IMG 772kj2

O viršus – kosmosas! Nes liną suderinti su margais kojininiais siūlais gali tik tas žmogus, kuriam mezgimas yra grynas menas. Žinoma, visai nekenkia, kad jis nešiojamas;).

IMG 7kl727 2

Daivos Janavičienės megzta palaidinukė iš lietuviško 4 gijų lino ir Crazy Zauberball 1701 (Papūga), Zauberball100 2229 (Sfinksas), Wunderklecks 2150 (Titanikas), daugiau nebeatrenku, bet svarbiausia juk pati koncepcija, tiesa? Modelis – „Enchanted Mesa„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00