Žalia tunika

IMG 3kk522

Šiandieninis mezginys, pačios Dalios, mėgstančios prislopintas ir niuansuotas spalvas, žodžiais tariant, yra labai žalias:). Bet taip jai tik atrodo, nes plonytis tvidas pats iš savęs jau pamargintas kitų spalvų taškeliais, o dar moherio, esančio sudėtyje, pūkelis viską lengva miglele pridengia.

IMG 35kl17

Nonorėdama trukdyti pačiam siūlo gražumui atsiskleisti ir kartu nemirti iš nuobodulio megzdama, Dalia rado puikų kompromisą – visa tunika yra beveik vien gerom akim megzta, tik kaklo ir pečių juostoje įterpta subtili stulpelių detalė.

IMG 35l26

Nugaroje ji baigiasi lygia linija, o priekyje – dailiu trikampėliu, 

IMG 355lk7

kurį Dalia pakartojo ir rankogaliuose, 

IMG 35kj37

dar pridėjusi stulpelių juostas šonuose nuo pažastų – jos ir dailiai formuoja siluetą ir atskiria priekį su nugara, suskaidydamos ištisinį lygų gerų akių plotą. 

IMG 35kl08

O kad tunikai vienai žaliai nebūtų liūdna laukti sprogstančių pumpurų ir dygstančių augalėlių, prie jos pritaikyta sagė su dviem žvėreliais po pavasariniu lietumi ir žalia skara:).

IMG 3539lk

Dalios Liepuonienės megzta tunika iš Isager Tweed (Moss), kišenės megztos pagal Asa Tricosa modelį „Messing about in boats”, kaklo apdaila – iš  „Faceted Yoke Pullover„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00