Šiltai ir karališkai

IMG 25hh72

Kaip mes planuojame savo mezginius? Pamatai, susižavi, užsimanai kažko tokio panašaus, taikai sau. Mezgėjų susibūrimai yra tikras tokių idėjinių virusų centras, ten tos idėjos žaibišku greičiu vystosi, pumpuruojasi, skleidžiasi ir  mutuoja, džiugindamos tiek nešiotojus, tiek žiūrovus. Realybė yra be jokios abejonės įtaigesnė už virtualią tikrovę, bet… slapta tikiuosi, kad megztos suknelės virusas ir internetu ras ne vieną susilpnėjusį imunintetą, įsisuks į ne vieną mezgimo krepšį ir šaltomis dienomis vis didesnis moteriškas būrys ne tik rėdysis šiltai ir patogiai, bet ir karališkai atrodys.

IMG 2nn547

Juk turėti progą kasdien eiti su vos ne žemę siekiančiu sijonu, kuris sukasi ir dailiai banguoja judant, yra neeilinė prašmatna, sutikit. Ir nei karieta, nei raudonas kilimas nebūtinas. Tiesiog… nusimezgti pats sau nuolatinę šventę:).

IMG 25n85

Gražvydės suknelės apačia megzta iš naujo estiškos vilnos spalvyno, prie kurio ji norėjo santūresnio viršaus, todėl pasirinko tokią lengvo raibumo rusvą tvidą. Akivaizdžiai tam, kad galėtų prie jos užsirišti turkio spalvos šalikėlį;).

IMG 25hh61

Ir dar kartą pasisukti stebint, kaip jam atliepia tų pačių atspalvių sijono juostos…

IMG 2jj565

Gražvydės Norkienės megzta suknelė iš estiškos Aade Long 8/2 artistic vilnos (pereinamų spalvų sruoga suderinta su tvido efekto vienspalve). Suknelės modelis – „December„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00