Nenusirengiamoji

IMG 18gg25

Šiandien vėl kvadratėliai – tik visai kitokie:). Tampriai nunerti iš plonytės estiškos viengijės vilnos stulpeliu be užmetimo, kvadratai nepermatomi ir tankūs.  Po aštuonis skirta priekiui ir nugarai, šonuose jie nematomai sujungti papildoma juosta, kuri dailiai išformuoja norimą siluetą ir net kišenei vietos yra:).

IMG 182kl8

Kad sarafane rankos nešaltų, numegzti užmaunami rankogaliai – ir funkcionalu, ir stilinga:).

IMG 183lk0

Sunku patikėti, kad taip tobulai susidėliojusios pereinamos estiškos vilnos spalvos neplėšytos derinimui, bet autorė tvirtina taip:).

IMG 18kli34

Toks plonos vilnos sunėrimas žemu stulpeliu duoda labai gražiai gulinčią medžiagą, ji laiko formą (idealu suknelei ar sijonui) ir kartu yra minkšta ir miela. Nors ir plonas daiktas, šilumos jam tikrai nestinga. O kad rūbas mylimas ir nuolat nešiojamas, turbūt nesunku atspėti iš nuotraukų:). Kai Lina pasirodė su ja parduotuvėje per kursus, labai greitai supratau, kad šnekuosi pati su savimi – visos penkiolika galvų buvo pasisukusios jos link, visos gėrėjosi ir klausinėjo detalių. Tuo metu dvigubas mezgimas terūpėjo man vienai… O ir aš akių atitraukti negalėjau;).

IMG 183lot5

Linos Našlėnienės nertas sarafanas iš estiškos Aade Long 8/1 artistic vilnos (juodai-balta).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00