Spalvų galia

For Nature Print siūlai turi stebuklingą traukos jėgą. Tokios pat rūšies vienspalvė medvilnė – taip pat labai gražių spalvų! – kukliai guli lentynose ir tik įdėmiai siūlus apžiūrinėjantis atkreipia į ją dėmesį. O jos marginta kompanjonė nespėja iš saulėtos Portugalijos atkeliauti ir jau tirpsta kaip šiltos bandelės žvarbią rudens dieną.

IMG 6916fff

Tas margumas yra toks nemechaninis ir taip nenusakomai susidėlioja mezginyje, kartu jis švelnus ir mielai draugauja su įvairiais raštais – kaip pro jį praeisi ieškodamas ko nors vasariniam megztukui?
Labai populiarus tapo dryžavimas (įvairiu santykiu), nes tokio neįprasto marginimo dėka tie dryžiai nėra aiškiai užbrėžti. Tas pats dažymas lemia ir labai gražią išvirkščią pusę (reikia tik nuspręsti, kad ji bus geroji;)). Ir beveik visos spalvos susišaukia tarpusavyje, tai kombinacijų – milijonas:).

IMG 69klj02

Gražvydė pasirinko vieną spalvyną, reglano rankoves su plačiom dauginimo juostom, kurios po pažastimis virsta labai gražiais zigzagais. Dar dekoratyvių pridėjimų eilė, I-cord užbaigimas irjau gatavas švelnus, tapybiškais potėpiais margintas megztukas lengvai vėsai.

IMG 69lkj09

Nepaisant gana vasariškų spalvų, ši vidutinio storio organinė medvilnė yra puiki ne tik vasarai. Rudeniui artėjant, toks megztukas bus mielas įšilusiai ir įdegusiai odai ir pakankamai šildys iki tikrų rimtų šalčių.
Ruduo prognozuojamas gražus, šiltas ir ilgas, taip kad norintys dar lengvai suspės sau naują rūbą susikombinuoti;).

IMG 689kl9

Gražvydės Norkienės megztas megztukas iš Rosarios4 For Nature Print 109.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00