Ant vasaros bangos

Neapsisprendžiantiems, kurioje pusėje megzti būti – vasaros ar rudens, orai lauke nepalengvina gyvenimo. Kalendoriuje tuo ruduo, o už lango dar tokia vasariška šiluma… Berankovis topas iš neplono siūlo būtų puikus kompromisas šių dienų mezgimo krepšyje:). Nusimegsite greitai ir nešiosite ilgai ir laimingai. Ypač kaip tas kalendorinis ruduo pasirodys kieme. Dažnai karštom vasaros dienom megztos palaidinės yra per šiltas rūbas, o šiltom rudens dienom bus į dešimtuką. Vienos – saulėkaitoje, po švarkeliu rytais ar vakarais. Taip palengva ir į žiemą persirisim – į stipriai šildomas įvairių įstaigų patalpas.

20180819 164111 medium2

Šį Annos modelį Sofija testavo, dabar jis prieinamas visiems. Be galo universalus, labai lengvai prisitaikomas sau dydis ir proporcijos. Tekstūrinis raštas draugauja su dizainerės mėgstamu perliuku, jo plotis šoninių siūlių vietoje – vienas iš būdų, leidžiančių reguliuotis megztuko dydį. Sofija suderino du siūlus – lengvai margintą medvilnę su kiek tamsesniu linu, kad išgautų norimą storį. Tas marmurinis Bairro Alto efektas derinyje gal kiek prislopsta, bet užtai dviejų siūlų melanžinis efektas – ant pačios aukščiausios ir madingiausios bangos mezgimo pasaulyje:).

20180819 164201 medium2

Sofijos Pavinskaitės megzta palaidinė ir nuotraukos. Modelis – „Summer Waves„, siūlai – Bairro Alto 19 su 4 gijų rausvu lietuvišku linu.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00