Galvojate apie naują megztinį?

Apsiniaukęs dangus ir ilgos atostogų dienos kaip niekas kitas nuteikia rimtiems mezginiams. Galvojate apie naują megztinį?

image meghdium2

Šios dienos herojai – Židronės megzti ilgi užmestukai – nė neketina apleisti savo lyderiaujančių pozicijų.

image medittum2

Abu šilti ir patogūs, kad ir labai skirtingi. Ir abu, be atidesnio sekimo pradžioje, kur formuojasi pečiai ir rankovės, turi ilgus plotus lygaus ripsinio mezgimo, labai patogaus megzti ir dairantis pro automobilio langą, ir plepant jaukioje kompanijoje, ir trumpinant nuobodaus laukimo valandas…

ttff

Plytinis megztukas primena paltuką – jis megztas iš dvigubo siūlo, o ripsas dar papildomos apimties suteikia. Pats paprasčiausias raštas megzti, jis labai elegantiškai sujungia visas detales – statytas rankoves, apykaklę, pečių juostą – į švarų ir stilingą siluetą.

IMG 4963 medium2

Šviesusis megztukas – tikras svajonių debesėlis, į kurį sumegzti du patys prašmatniausi siūlai. Plonytis skaroms skirtas šilko ir merino vilnos derinys ir moheris su šilku jame susijungia į nepretenzingai puošnų, lengvą, jaukų ir labai šiltą rūbą.

IMG 4964 medium2

Vėl elegantiškas ripsas, tik nuoleisti pečiai ir pabrėžtos menamos siūlės.

IMG 4965 medium2

Modelis jau matytas, bet kitas siūlas – ir visai kita daina:).

IMG 4977 medium2

Židronės Stankevičienės megzti megztukai ir nuotraukos. Pirmasis megztas iš dvigubo Rowan Felted Tweed DK 154 siūlo, modelis- „MARMOR„. Šviesusis megztas iš Exquisite (Florence) ir Rowan KidSilk Haze 642, modelis – „Girlfriendscardigan Anke„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00