Tulpės su varpeliais

Vasara, šiemet šilta ir ankstyva kaip niekad, jau spėjo pademonstruoti, kad ji – dama įnoringa ir neprognozuojama, kas tikėjosi trumpomis rankovėmis visą vasarą su žiogais šokti, teks nuolat keisti melodiją… Trumpai kalbant, be megztinio niekaip.

IMG 18kl64

Šis Daivos megztukas nėra toks jau griežtai vasarinis kaip vakarykštis Annos, bet šis modelis vienareikšmiškai geriau jausis ant ko nors, o ne po kuo nors.

IMG 18jj58

Ir pasirinktos spalvos, tai kas, kad vilnonės, tokios gaiviai vasariškos.

IMG 18ff59

Ir kiauraraštis gėlėtas. Kai Daiva rengėsi, apsižiūrėjom, kad pasukus taip, kaip dabar, matosi tulpės, atvirkščiai būtų varpeliai. Agnė įžiūrėjo širdeles:).

 

IMG 186lk7

Truputį Daiva modifikavo nusižiūrėto modelio proporcijas (ir vidurio raštą nuo savęs pridėjo), bet tai visai nekeičia jo universalumo. Megztas šis šiltas daiktas dovanų kitokio sudėjimo žmogui, bet net jam nepasimatavus galima užtikrintai pasakyti, kad tiks puikiai – šeštadienį visos išsimatavom, o skyrėmės žymiai tiek į plotį, tiek į aukštį. Visoms jis gulėjo kaip specialiai megztas:).

IMG 18hhh1

Tokį daiktą galima sėkmingai nešioti visus metus, žiemą užsimesti namuose, mikšta ir švelni merino vilna užtikrins nuolatinį komfortą.

IMG 18nn91

Pradžios ir pabaigos stulpelis ir gražiai aprėmina, ir apgula, ir atsilenkia, kur reikia.

IMG 1hhh895

Man labai norisi vadinti šį modelį užmestuku, bet Daiva labai nemėgsta šio žodžio… Į pagalbą atėjo kita Daiva – vokiškai šis daiktas vadinamas sielos šildytuvu (Seelenwärmer). Ar yra nors viena priežastis po to jo nemylėti???

IMG 19jjj15

Daivos G. megztas megztukas iš Zauberwolle 2307, megzdama rėmėsi šiuo modeliu, sunaudoti beveik 4 kamuoliukai.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00