Megztas origami

IMG 4lk531

Toks origami stiliaus (numezgi stačiakampį „popieriaus lapą” ir sulanksčius susiuvi) užmestukas yra seniai populiarus modelis ir, kaip visi populiarūs, yra mylimas ir naudojamas tikrai pelnytai.

IMG 44oo97

Mezgimo lengvumas (stačiakampį gali megzti ir kompanijoje, ir kelionėje, ir filmą žiūrėdamas (ne tik klausydamas;)) yra papildomas bonusas, bet tikras auksas slypi šio modelio patogume ir universalume.

IMG 45klj06

 Užsimesi jį prie bet kokio drabužio – tiek džinsų, tiek maudymosi kostiumėlio, tiek išeiginės suknelės. Sėkmingai jis gali pasitarnauti tiek lauke, tiek namie (būtent namams ir skirta ši dovana sesei, nuolat dirbančiai prie kompiuterio).

IMG 45lkjhj16

Vienas didžiausių gėrių yra universalus dydis, dovanai toks reikalas yra nepamainomas.

IMG 45lkj01

Prireikus galima net užsidengti juo galvą – Rūta demonstruoja viršutinėje nuotraukoje:).

IMG 450kjh4

Galima tokį užmestuką megzti su rankovėmis, bet Rūta sukūrė universalesnį ansamblį – vietoj rankovių yra atskirai užmaunamos pirštinės be pirštų. Tos pačios spalvos, tik padryžuotos kas eilutę.

IMG 4lk521

O kaip gražiai šitam modeliui tinka estiška pereinamų spalvų vilna, matote iš nuotraukų. Net jos šiltumas ir lengvumas, norėčiau  tikėti, matosi;).

IMG 452kj8

Rūtos Juzėnienės megztas užmestukas ir bepirštinės pirštinės iš dvigijės estiškos vilnos Aade Long 8/2 artistic.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00