Vyriškas penktadienis

IMG 4698 medium2

Vietoj bežodžio penktadienio šiandien vyriškas penktadienis, nes pastarieji mezginiai beveik tokie pat reti;. Vyriškais modeliais nepertekę žurnalai ir nepriklausomi dizaineriai dažniau dairosi į tradiciškai gausesnę spintą turinčią moterišką giminę…

IMG 4689 medium2

Todėl mezgėjoms tenka remtis savo meistriškumu ir fantazija, kad gimtų šilti, patogūs ir gražūs mezginiai reikliai vyriškai pusei.

IMG 4691 medium2

Estiška vilna – tradicinis pasirinkimas vyriškiems megztiniams, nes ji yra šilta, lengva ir ilgaamžė. Gražvydė kažkaip tinkamai nesusitarusi su savo skalbimo mašina po visų grožio procedūrų aprūpino vyrą ne tik labai gražiu, bet ir tokiu švelniu megztiniu, kad sunku net atsekti, iš ko jis megztas. (Nerekomenduoju čia jokiu būdu to daryti nebent pasitikite skalbimo mašina kaip savimi;).)

IMG 4694 medium2

Dailus raštas suskaido kvadratais vienspalvį mezginio plotą. Viskas megztas nuo viršaus, kartu su statytomis rankovėmis – naujos technologijos kaip globalinis atšilimas neišvengiamos mūsų mezgimo gyvenime;).

IMG 4692 medium2

Gražvydės Norkienės megztas megztinis vyrui ir nuotraukos. Pačios kurtas modelis, siūlai – estiška Aade Long 8/2 nedažyta šviesiai pilka vilna.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00