Kojinės be kulnų

Kas mėgsta šiltas kojines, bet baiminasi kulno (bijoti tikrai nėra ko, bet kiekvienas mes turim sau brangias baimes;)), ras puikią išeitį megzdamas štai tokias nuotraukoje.

IMG 2jjj08

Principas jų – kaip šiuolaikinių nailoninių pėdkelnių ar puskojinių, tik elastingumą rankom megztoms suteikia raštas. Dėl to paties tamprumo rekomenduojama šias kojines megzti mažesniais virbalais. Galima gerų akių įstrižines juostas daryti vienos krypties, galima veidrodiškai atsispindinčias abiejose kojinėse. Nosis užsibaigia taip pat tolygiai, kad gerai gulėtų bet kaip apsiavus.

IMG 2p713

Šito dizaino šaknys karo metuose, kai viskas buvo brangu ir sunkiai prieinama ir greitai plyštantys kojinių kulnai buvo tuo metu pernelyg didžiulė prabanga. Tokias kojines gali autis bet kaip, nuolat keisdamas kulno vietą, kas ženkliai pratęsia jų gyvenimo trukmę.
Ekstremaliu metu gimsta daug gerų atradimų, kai kurie jų per geri, kad būtų užmiršti net mūsų pertekliaus metais. Bandom?:)

IMG 2bbb719

Danutės (pavardė vėl liko ant lapelio, kuris į tą pačią labai saugią vietą nukeliavo:(, atsiliepkit!) megztos kojinės iš Das Paar 2294, modelis – „Heelless Sleeping Socks„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00