Galaxy

 D1C8193

Panašu, kad artėja storų šiltų megztinių metas. Priešingai stereotipiniam įsivaizdavimui, kad šaltesniam sezonui reikia kuo šiltesnio drabužio, mūsų civilizuotose žiemose progų, kai reikalingas šiltas megztinis, tenka ieškotis Raudonojoje knygoje. Centrinis šildymas nėra draugiškas vilnai, prikatintos ir parduotuvės, ir biurai, lauke tenka būti retai ir trumpai, todėl po šiltu žieminiu drabužiu dažnai velkamės ką plono ir vėsaus. Kas kita – tarpsezoniai, kai šildymas atjungiamas tuo pat metu, kai lauke krenta temperatūra, kai baigiasi rimtos pūgos ir vėtros, bet vaikščioti plonu drabužėliu dar tikrai per šalta. Šiltas susegamas megztinis puikiai atstos lengvą paltuką, po kuriuo tokie „kailinukai” ne visuomet ir tilpti nori. Šiltutėlė vilna saugos mus ir nuo einančio pašalo, ir nuo vėsių vakarų, ir pirmų šalnų drėgmės.

 D1C8197

Rūtos šis megztinis – gerutis, telpa ir po striuke, bet gi kaip smagu bus nešioti jį vėsiu oru vieną, kai joks išorinis drabužis nebeslėps jo nuostabiai gražios spalvos, įspūdingo tekstūrinio rašto ir lyg tamtyč pagamintų sagų.

 D1C8205

Siūlo spalva buvo pirmiausias dalykas, patraukęs Rūtos dėmesį. Sunkiai pagaunama kamera, ji tokia turtinga ir daugialypė, tuo pačiu santūri ir nerėksminga.

 D1C8206

Nuo šitų sagų Rūtą kompanija atkalbinėjo dėl jų plonumo (siūlas, pats jau būdamas storas, dar papurintas apimtiniu raštu), bet ji nenusileido – kas tas plonumas, kai sagų spalvos idealiai atkartoja rašto atspalvius, o išpiešti apskritimai – rašto formas.

 D1C8219

Megztinis turi visas išoriniam drabužiui reikalingas detales – patogias kišenes, plačią pagal poreikį užsisegamą apykaklę,

 D1C8209

o apimtinis raštas dar labiau pastumia megztinį į išorinių drabužių kategoriją. Tuoj jau tas laikas, kai jo vieno bus gana ir per akis:).

 D1C8216

Rūtos Juzėnienės megztas megztukas-paltukas ir nuotraukos. Siūlai – Lettlopi 1707 (Galxy), sagos – Union Knopf.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00