Tunika dvispalviu anglišku stulpeliu

IMG 0152

Ne vienuo Daivos mezginiu grožėjomės šiuose puslapiuose. Ne vienas jų buvo ir dvispalvio angliško stulpelio technika, įvairaus sudėtingumo ir įmantrumo. Šiandieninis mezginys – tunika –  yra didelis ir rimtas ir demonstruoja, kaip puikiai ši technika tinka ne tik aksesuarams. Ir svarbiausia, kaip efektingai atrodo lygūs skirtingų spalvų dryžiukai.

IMG 0148

Lygumas čia, taip sakant, sąlyginis, tik pats raštas yra toks, bet koks gražus tų linijų žaidimas susidaro iš pridėjimų ir nuėmimų, kuriančių reikiamą formą.

IMG 0143

Vienspalvis siūlas iš Kaziuko prašėsi spalvos, ir kas atsiliepia pirmasis į tokius norus? Žinoma, Noro;). Švelniai kintantis Flower Bed subtiliai prasimuša pro pilką foną, savo horizontaliais spalvų perėjimais gražiais apžaisdamas vertikalias rašto linijas.

IMG 01jj44

Nuotrauka tik mezgantiems! Lįsti kitam žmogus po megztiniu, kad pamatytum jo kitą pusę – toks brovimasis į kito asmeninę teritoriją gali būti atleidžiamas tik patiems tų megztinių kūrimu užsiimantiems.

IMG 014mm9

Abi pusės vienodai geros

IMG 0158

ir viena su kita nekonkuruojančios.

IMG 0174

Kaip šokyje, tai viena eilė šokėjų pasirodo pirmam plane, tai kita.

IMG 0175

Šiuos šokančius santūraus kolorito stulpelius taip šmaikščiai užbaigia oranžinis I-cord. Visi Daivos mezginiai demonstruoja labai jautrią spalvinę klausą ir tokios detalės pamažėl tampa asmeniniu parašu…

IMG 01hgy78

susimirksinčiu su batais:).

IMG 0hhh181

Daivos Janavičienės megzta tunika iš vienspalvės merino vilnos, suderintos su Noro Flower Bed 1449. Modeliui įkvėpimu, spėju, buvo S.West megztinis „Askews Me Sweater„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00