Stegosaurus

Artėjančių brioche kursų proga smalsu išbandyti pačius įvairiausius siūlų derinius, nes kiekvienas raštas jų savitų prašo. Žakardas ir nukeltos akys myli kontrastą, dryžiukai gali sau leisti ir subtilesnius derinius, o kokia šviesa palankiausia angliško stulpelio raštams?

IMG 02ggh63

Kadangi visą mezginį sudaro vertikalūs spalvoti dryžiukai, pabandžiau vienspalvių alpakų fone sudryžuoti labai trumpais segmentais rankom dažytą merino vilną, kuri šiaip jau yra dama įnoringa, savo dailiu  margumu ne vieną raštą po padu paminti mėginanti.

IMG 027jj6

Vienos akies dryželiai, tamsaus vienspalvio fono atskirti, nesusiliejo, o tik gražaus turtingumo bendram vaizdui suteikė. Taip man patiko rezultatas, kad priruošiau tokių 

IMG 058kml9

ir kitokių atspalvių derinių tiems, kas norės panašaus mezginio.

IMG 05jkmj95

Margintas siūlas su priderintais 3 kamuoliukais Drops Alpakos.

IMG 059hg8

Šios kaip tik nauja siunta atvažiavo, jei patiko idėja, galim priburti kokių tik norisi derinių:). Sau ir artimam savo mezgėjui po eglute.

IMG 060hj0

Tikrai ne tik šiam modeliui, bet kokiam angliškam stulpeliui. Nemokančių laukiame pirmą sausio šeštadienį (kursai, beje taip pat gali būti puiki dovana!). 

IMG 02ff57

Abu siūlai susidraugavę gražiai krenta ir švelnūs ant kaklo.

IMG 02gkg84

Kaip ir visuose šio tipo raštuose, abi pusės pakartoja vieną kitą kaip pozityvas-negatyvas, todėl ypač tinka skaroms ir šalikams, kurių abi pusės vienodai svarbios.

IMG 029jj2

Kuri šiandien žvelgs į pasaulį, priklausys nuo drabužių ir nuotaikos.

IMG 02lpp74

Skaros modelis – „Stegosaurus„, siūlai – Special Merino Lace 4 su Drops Alpaca 2925, 3650, 3969, 6736.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00