Įtraukiantis spalvų žaidimas

IMG 6469

Pereinamų spalvų kamuoliukai siūlo mums įvairias jų panaudojimo galimybes. Galima imti juos vienus ir tiesiog megzti mėgaujantis gamintojų sukurtomis spalvomis.

IMG 6465

O galima į tuos kamuoliukus pažiūrėti kaip į dažų tūbeles, iš kurių mūsų valioje susimaišyti pačius netikėčiausius derinius.

IMG 6477-001

Loreta savo skarose labai sėkmingai tą ir daro, taip sėkmingai, kad net aš, kuri iš miego pakelta gali pasakyti, koks kamuoliukas kaip vadinasi ir koks to pavadinimo numeris, sunkai atseku šių fantastiškų skarų sudedamąsias dalis.

IMG 6478

Metodas lyg ir nesudėtingas – imi du skirtingų spalvų kamuoliukus ir juos kas dvi eilutes dryžuoji, bet net ir norėdamas nei nuspėsi galutinį variantą, nei jį pakartosi. Kitą kartą tie patys kamuoliukai kitoje vietoje prasidės, kitu žingsniu spalvas pakeis ir prašom – visai naujas koloritas!

IMG 6483

Skaros megztos ripsu, todėl viena pusė – švariai dryžuota, antra – akvareliškai išplaukusi. Kokia šiandien nuotaika, kokie drabužiai, tą pusę ir derinam.

IMG 6497

Galite imti tvarkingus kamuoliukus, galite ir savo galiukus pakedenti, gal jie į bendrą paveikslą įsipaišys.

IMG 6504

Švelnus merinas tiks jautriausiai odai,

IMG 6515

o margas aksesuaras – tiek prie veido, tiek prie daugelio drabužių. Šiltam ir spalvotam šąlančiam laikui…:)

IMG 6516

Loretos megztos skaros, pakoreguotas modelis – „Arabian Nights„. Pirmoje skaroje maišyti du Edition 3.0 kamuoliukai – 2329 (Pajūrio kavinė) (atpažįstat vakarykščio įrašo herojų?;)) ir 2328 (Sodo diena). Apie antrą skarą tegaliu pasakyti, kad matau Edition 3.0 2296 (Angliškas sodas), Zauberball 100 2261 (Širdukas) ir Edition 3.0 2328 (Sodo diena). Vaidenasi man ir dar daugiau spalvų, bet… keliu prieš meną rankas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00