Paukščiai ar nameliai – pasirinkimas mūsų

Rankinė mūsų gyvenime užima tikrai ne paskutinę vietą – kuri ar kuris išsiverčia iškeliaudamas iš namų be tokio ar anokio krepšio daiktams susidėti? Dizaineriams čia – neišsenkanti dirva, nes mums reikia ne bile tik krepšelio daiktams susidėti. Jis turi tikti prie mūsų rūbų, prie mados, prie mūsų stiliaus, atitikti mūsų poreikius ir grožio reikalavimus. Rankinę, kuri tiks dydžiu ir kišenių skaičiumi bei spalva, rasti įmanoma, nors lengva gali ir nebūti, bet tokią, kuri pasakotų tik mūsų pačių istoriją, tikriausiai galėsime susikurti tik mes patys.

IMG 5766

Spėju (tik spėju!), kad šie gražūs Rowan Silkystones ir Crazy Zauberball kamuoliukai buvo nusipirkti „paragavimui”, pasidžiaugimui spalvomis ir faktūromis, o gal ir atliko nuo kokio kito sumanymo. Susitiko abu Vilmos rankinėje tik jai būdingu stiliumi. Margas Silkystones gražiai tekstūriškais langeliais praturtintas ir autorės mėgstamu būdu užbaigtas nertu krašteliu.

IMG 5759

Crazy Zauberball kišenė ir prie pagrindo, ir prie rankenos prisitaikė – juk abu labu tokiu:).

IMG 5760

Sagos pirminiam užmanymui buvo parinktos tokios, kokias matote nuotraukoje – namelis ir būrys paukščių apie jį skraidančių. Juos pakeis dar keturi nameliai, nes Vilmos gimtoje vietoje jų penki. Kas sako, kad moteris rankinėje nešiojasi visą gyvenimą? Visą istoriją!

IMG 5761

Vilmos Bukaitės sukurta rankinė, išorinės megztos dalys – Rowan Silkystones 83 ir Crazy Zauberball 2250 (Abu labu tokiu).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00