Pirmadienis su Mere Popins

IMG 6587

Kam prasidedanti darbo savaitė žadina ne pačius šilčiausius jausmus, tepakelia ūpą šios linksmos nuotraukos lyg stebuklingų vaikystės knygų apie Merę Popins iliustracijos.

IMG 6566

Vietoj vyšnaičių – Kristinos auskarai, o skėčio kraštelis nebejotinai specialiai pačiai Mis Tobulybei pritaikytas prie naujos palaidinės iš dar vieno Revive atspalvio.

IMG 6570

Pastarasis man kelia ūpą dar labiau nei žėrintys to stebuklingo literatūrinio pasaulio atšvaitai. Ypatingai šią vasarą išaugęs Revive populiarumas manyje pažadina tikro kolekcionieriaus aistrą. Dar viena spalva, kita, trečia, o kaip atrodys dar ta?… 

IMG 6571

Praeitais metais sekiau didėjančią Rūtos mezginių kolekciją, šiemet vos spėju sugaudyti, kas, iš kurio, ką ir kaip. Dalios nuopelnai šioje srityje neabejotini. Ketvirtas, penktas megztukas iš Revive? 

IMG 6572

Ir ne tik iš Revive. Kiek aš besistengiau visus įtikinėdama, kad vasara trumpa, nelabai čia ir megzti ką reikia, geriau vilna, juokingiausia, kad savo žodžiais nieko neįtikinau, o vat realūs mezginiai pamažu mane pačią įtikino. Priešingai…;)

IMG 6578

Nauja blyškiai rožinė spalva įsikūnijo į populiarųjį „Jules„. Tvarkingai, su visom privalomom siūlėm ir krašteliais.

IMG 6582

Drabužiai juk taip pat, kaip bet kuris menas, kuria savo pasaulį, tiesa?

IMG 6590-001

Dalios Liepuonienės megzta palaidinė iš Revive 472, modelis – „Jules„{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00