Artėja gražus laikas

Po truputuką, iš lėto, aptraukiančiais dangų lietumis ir gelsvėjančia žaluma artėja pats palankiausias mezgimui metas. Lengvas virpulys vis prabėga virbalų ir vilnų gretose ir jautresnė širdis atsiliepia, intensyviau galvodama apie šiltus megztukus, pamestus ar išaugtus praeitą sezoną aksesuarus, rinkdama siūlus, spalvas ir raštus.
Mezgimas – reikalas trunkantis, todėl neišvengiamai išmoko savo adeptus strateginio mąstymo. Turbūt į retą parduotuvę šiuo metu atklysta pirkėjai, ieškodami dovanų Kalėdoms, o MZ – visai tinkamas tam laikas:). Kas jau renkasi siūlus kojinėms, kas skarelėms. Kol sugalvosi, parinksi, pritaikysi, numegsi, ir šventės ateis.

IMG 5899

Baktusai – turbūt viena populiariausių dovanų, tiek sau, mylimam, tiek savo artimui.

IMG 5900

Šiandieniniai vaizdai tebus įkvėpimas jau pavargusiems nuo klasikinio modelio, bet vertinantiems jo patogumą, universalumą ir gražumą.

IMG 5903

Tiesa, šis modelis turi kitą vardą (pagal antrą to paties filmuko ir knygos herojų) – Karius. Mezgamas taip pat, tik lygiuoju mezgimu vietoj ripso. Šiandieninis Karius – ypatingas. Dryžuotas kas 2 eilutes iš dviejų skirtingų spalvų pereinamų siūlų, jis dar įspūdingai puoštas veltinio ir medžio karoliais!

IMG 5907

Daivos Janavičienės megzta skarelė, modelis- Karius, siūlai – Crazy Zauberball 1702 (Mažas lapiukas) ir 2250 (Abu labu tokius).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00