Vyriški megztiniai

Vyriški megztiniai – truputį (hm, hm…) apleista tema MZ dienoraštyje. Tiesa, ir mezgėjų planuose jie figūruoja toli gražu ne pirmame… dešimtuke. Daugelį gąsdina reikalo mastas, nors iš tiesų tai akys labiau bijo nei rankos. Pats laikas taisyti padėtį, juk vasara – atostogų ir rimtų mezginių metas, tiesa? Jei kasdieniniame bėgime rankos neprieina prie didelių projektų, tai vasarą ir vakarai šviesesni ir ilgesni, ir tos pačios atostogos suplanuotos, per kurias juk dažnai ne tik intensyviai keliaujame, bet ir visai pasyviai leidžiame ramias dienas kaimuose ar kurortuose. Didelis šiltas vyriškas megztinis tebus viena naudingiausių vasaros dovanų rudeniui.

4 mediukm2

Pradedam nuo klasikos – tvido, lietingi orai tam gerai nuteikia… Tiesa, šiandien pristatomas tvidas (tiek plonesnis, tiek storesnis) jau nebegaminamas, bet greitai skubančių MZ dar laukia nemenkos atsargos;).

3 mediumj2

Ievos megztinis vyriškas visomis prasmėmis – ir tvidas labai jau gerai pritinka, ir modelio dizaineris – vyras.

1 mediujm2

Megztas iš storesnio DK tvido su priderintu dvigubu plonesniu (nes reikėjo geltonos spalvos!), megztinis ir įdomus, ir vyriškai santūrus tuo pat metu.

2 medijum2

Gražios detalės džiugina ir mezgėją, ir jau nešiojamą megztinį pastebinčius. Spalvų derinys – tokia klasika, kad net savo anglišką pavadinimą užgyveno (grellow).

5 medijum2

Dar vienas tvidinis megztinis – tikras meilės darbas iš gan plono siūlo.

IMG 0116

Klasikiniam tvidui visi vyriškos mezgimo klasikos elementai – pynės, perliukas ir juostos.

IMG 0117

Vyriškai santūri spalva tvido taškeliais linksmai pabarstyta. Nestoras, šiltas, puikiai išmodeliuotas, visur tinkantis – svajonių megztinis!

IMG 0118

Geltonai pilkas megztinis megztas Ievos Šimkutės-PilelėsRowan Tweed DK 586 ir dvigubo Rowan Fine Tweed 383, modelis – „Drangey„, daugiau įspūdžių – Ievos dienoraštyje.  Mėlynas megztinis megztas Jolantos Žilinskienės iš Rowan Fine Tweed 365. Nuotraukos – autorių.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00