Dotted Rays arba Alb Lino vėl čia

IMG 5337

Kurį laiką, kai iš Alb Lino megzta skaraDoodler” išėjo pasižmonėti, aš vis pati iš savęs tyliai juokdavausi, kai imdavau atėjusiems mezgėjams girti šį siūlą, koks jis gražus, kaip gerai gula, kaip gražiai krenta, kaip nekeičia formos, koks toks, koks anoks, o pačiupinėti ką? Siūlas kamuoliuke – viena, mezginy – kita daina. Na, įsivaizduokite patys… Į parduotuvę paprastai ir ateinama ne žodžių, juos ir kita forma patransliuoti galima, ateinama būtent savo rankomis ir akimis tais žodžiais įsitikinti.

IMG 5386

Todėl istorijų sekimas baigtas – nauja skara iš Alb Lino vėl MZ!

IMG 5387

To paties dizainerio (nesunku susekti;)), šio modelis sužavėjo mane pirmiausia spalvotas variantas, kur kiekviena juosta ir smulkesnis dryžiukas vis kitos spalvos.

IMG 5396

Taip ilgai aš į ją žiūrėjau, kad vietoj spalvoto gimė toks visai nespalvotas, o ir ta pati spalva beveik bespalvė;)). Užklausta dėl tokio pasirinkimo, papasakojau savo asociacijas. Ši skara man – kriauklė. Ir spalvos tokios – smėlio, vandens, drumzlino perlamutro…

IMG 5401

Pagrindinę ochrą paspalvina priderinta merino vilna, o viena juostelė – net tos legendinės kopūstinės alpakos, kurią seniai apleido ir intensyvi mėlyna (nuo labai intensyvaus skalbimo), ir kopūstų kvapas, bet pastarasis kategoriškai atsisakė palikti eksperimentuotojos galvą… Į kriauklę jį!

IMG 5364

Ideali skara lietuviškai vasarai – tarpais gan vėsokai, kaprizingai ir neapsisprendžiančiai, spindėti ar lašnoti. Prireikus ir ant pečių užsimesit, ir ant pievutės pasitiesit. O koks nuostabus šis siūlas ir kaip tinka jis skaroms, megztukams, liemenėms… jau galite įsitikinti patys:).

IMG 5392

Skaros modelis – „Dotted Rays„, siūlas – Alb Lino 7490 su kopūstais dažyta Drops Alpaca 100 ir spalvotais rankom dažytos merino vilnos apvadais.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00