Trečias mažiausias dubenėlis

Kokia gi būtų pasaka be trečiojo, mažiausio? Liemenės vaikams – taip pat vienas praktiškiausių ir einamiausių drabužių.

IMG 9971

Taip sutapo, kad šiandieninės – skirtos berniukams. Su švelniais nukrypimais (kiek drąsiau komponuojami raštai, pridedamos dekoratyvios sagutės…) visos liemenės pretenduoja į tėčių garderobą;).

IMG 9972

Tekstūriniai raštai, nuosaikios spalvos ir pynės.

inhhhdex

Vaikams, tiesa, daug dažniau pasirenkamas švelniausias siūlas – merino vilna, o ji kitaip nei tvidas guli ir kitaip atrodo.

IMAG0166 1 medium2

Be merino vilnos, puikus pasirinkimas vaikų drabužiams – kojininis siūlas. Jis tvirtas ir skirtas atlaikyti visus naudojimo sunkumus. Vaikai juk dažnai naudojasi visu savo kūnu daug aktyviau nei kai kurie mūsų kojomis…;).

ihhhndex-001

Liemenė prie tekančių upių megzta Aldonos PuteikienėsZauberwolle 1507 (rudens vėjas). Mėlyna liemenė su raudona mašinyte megzta ir fotografuota Editos Zelianekienės, siūlai – Merino Land 9. Šviesiai pilka liemenė megzta ir fotografuota Rūtos Strumskienės, siūlai – Drops Merino Extra fine 8, modelis- „Little Gent„. Tvidinė liemenė megzta ir fotografuota Rasos Balčiūnaitės, siūlai – Regia Tweed 6-ply 00052, pynė – iš „Vogue Dictionary of Knitting Stitches”.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00