Kanapę sėjau

730B4894

Nėr jokių šansų įdomioms ir gražioms naujovėms prasilenkti su Rūta. Ji ne šiaip lauks jų pakeliui į lentyną jau virbalus paruošus, bet tuojau pat apraizgys tampriu idėjų voratinkliu. Siūlas dar tik ramiai iš pakuotės maišo su 10 kitų artimųjų lukštentis pradeda, dairytis aplinkui, Rūtos galvoje jis jau modelio formą ir raštų pavidalą įgavęs. O kai idėja su siūlu susitinka, tai niekas netrunka.

730B4903

Vienas pirmųjų megztinių iš naujo Rowan vilnos ir kanapės derinio. Taikli Rūtos akis tuoj pastebėjo jo storį ir apvalumą (todėl tos paprastos iš pirmo žvilgsnio vertikalios gerų akių juostelės taip efektingai atrodo išvirkščiame fone). Pirmo apžiūrėjimo metu buvo aiški diagnozė – švarkelis! Toks siūlas ir formą laikys, ir puikiai kris. Surauktų akių (nežinau, kaip kitaip pavadinti tas reljefines juosteles) krašteliai suteikia kompozicijai užbaigtumo. Ir skylės – Rūtos firminis ženklas – čia labai ir labai.

730B4916

Viskam papildomos gelmės suteikia netolygus siūlo dažymas. Ir nekreipkit dėmesio į šiltą kepurę ir sniegą aplinkui – tai pionierių laikas! Ketvirtis kanapinio pluošto suteiks šiam siūlui pavasarinio gaivumo, kritimo, vėsumo ir ištvermingumo.

730B4919-Edit-Edit

Rūtos Juzėnienės megztas megztinis ir nuotraukos. Siūlai – Rowan Hemp Tweed 131, sagos – Union Knopf, modelis pačios kurtas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00