SOS

Šiam savaitgaliui klausimas-pagalbos prašymas. Grynai teoriškai žinau (t.y., girdėjau skundžiantis), kad po neilgo nešiojimo gražiai išmodeliuotos ir tinkamo dydžio vilnonės kojinės ant kojos atrodo taip – susiraukšlėjusios ir persisukusios. Kadangi nesu to patyrusi, nieko negaliu pasakyti iš asmeninės patirties, bet tokias kalbas girdžiu jau ne iš pirmo ir ne iš antro žmogaus. Kai vieną dieną MZ susitiko dvi tokią pat patirtį turinčios kojinių nešiotojos (viena jų turtinga ir visos šeimos narių patirtimi, tokia pat;)), juokais nusprendėm, kad tai genetika. Vieni gimsta tvarkingai kojines nešiojančiomis kojomis, kiti – ne. Čia kaip akių spalva, kokią jau gavai, tokią ir turi… Dar yra menkų niuansų, nes vienai ant kojų laikosi kito žmogaus megztos kojinės, o tai, turtingai patirčių, nesilaiko niekieno. 
KLAUSIMAS. Gal kas, turintis tokią pačią susisukusių ir susmukusių kojinių patirtį, rado kokių sprendimų? Ar čia kaltas mezgimas (iš mūsų kelių ištirtų 50% tiko vieno žmogaus megztos, kito – ne, 50% netiko niekieno)? Jei taip, kas lemia? Dydis, tamprumas, raštas? Ar tikrai tokiems nešiotojams vienintelė išeitis – pirktinės kojinės su elastanu? SOS!!!

20160220 101810

Jei kam įdomu, kieno šios gražios kojinės – jos Agnės, megztos iš Crazy Zauberball 2082 (Charisma), kraštelis – iš „Rugsėjo pirštinių„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00